Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Monday, 16 September 2013

Emina, in search of beautiful Albanian girls

Emina Cunmulaj me motren Bukurie ne Ulqin
Emina with sister Bukurie Palaj on beaches of Ulqin this summer
Global superstar, Albanian girl from Malesia, the fiance of a millionaire, model Emina Cunmulaj, who recently celebrated her 29th birthday, is in search of beautiful Albanian girls who wish to deal with modeling and work for her agency in New York, writes "Teuta". To carry out this important mission, in August this summer she visited the country of origin, in Montenegro. Cunmulaj visits home every summer and Ulcinj beaches where she meets members of the family and her sister Bukurie. We wish her mission to have been successful and in the future we get one or many more "Emina"-s like her.
- - - - - - - - - -
Emina, ne kerkim te vajzave te bukura shqiptare
Superylli boteror, vajza shqiptare nga Malesia, e fejuara e nje milioneri, modelja Emina Cunmulaj, e cila pak dite me pare festoi ditelindjen e 29-te, eshte ne kerkim te vajzave te bukura shqiptare te cilat deshirojne te merren me modelim dhe te punojne per agjensionin e saj ne New York, shkruan "Teuta". Per te kryer kete mision te rendesishem, ajo kete vere ne gusht ka vizituar vendin e origjines, ne Mal te Zi. Cunmulaj cdo vere viziton vendlindjen dhe plazhet e Ulqinit ku takohet me familjaret dhe motren e saj Bukurien. Urojme qe misioni i saj te kete qene i suksesshem dhe ne te ardhmen te kemi edhe nje apo me shume "Emina" si kjo.

No comments:

Post a Comment