Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Sunday, 1 December 2013

PALOMA Magazine - 30th November 2013

Revista "Paloma" - 30 Nentor 2013
VIP headlines this week by magazine "Paloma" ( 30 November 2013)

Viola Spiro, from velina of " Fiks Fare " comes with her ​​own show "Eurogol": I would like to have become footballer
Flori Mumajesi to colleague : I love and respect all! They are trying to put us in a fight with one another
Besa Kokedhima, the winner of the "Magic Song" ?
Gentian Zenelaj: I love " Ca Thu  . I miss more my colleague , than the "Apartment"
Ilir Shaqiri : The competitors in this edition of " DWS " less talented than those of previous editions !
Linda Halimi in "The Voice of America"
Stefi and Endri, Korça brothers claim for an award in the festival "Magic Song" . "Give it, give it" , invitation for more daring relationships in love
Tuna and Arilena left "Magic Song" in the last moment
Who "stings" Vesa Luma ?
Emina Cunmulaj and Xherdan Shaqiri, congratulations for November 28-29 : I am Albanian, Adem Jashari's sister
Who's career will ruin Noizy?
Aurela Hoxha becomes stylist, brings her own clothing line
By Niko Komani : Beautiful inside and out!
IN & OUT : "Grazia", "DWS"  , Grida Duma ( IN); Nora Istrefi, Naim Abazi, Alketa Vejsiu ( OUT )
On Scanner: Little idealism ...
Vocalists who separated from the group ... "eaten" by market or become a soloist ? " Arb ", " Voice Spirit ," " The Dreams ", " Ritfolk ," " West Side Story ," " Product 28 "
- - - - - - - - - -

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Paloma" (30 Nentor 2013)

Viola Spiro, nga veline ne "Fiks Fare" vjen me emisionin e saj "Eurogol": Do te doja te isha bere futbolliste
Flori Mumajesi kolegeve: Ju dua dhe respektoj te gjitheve! Po perpiqen te na fusin ne sherr me njeri-tjetrin
Besa Kokedhima, fituese e "Kenga Magjike"?
Gentian Zenelaj: Po e dashuroj "Ca Thu". Me ka marre me teper malli per koleget, sesa per "Apartamentin"
Ilir Shaqiri: Konkurrentet e ketij edicioni ne "DWS"  me pak te talentuar se ata te edicioneve te kaluara!
Linda Halimi ne "The Voice of America"
Stefi dhe Endri, vellezerit korcare pretendojne per cmim ne festivalin "Kenga Magjike". "Jepe, jepe", ftese per raporte me te guximshme ne dashuri
Tuna dhe Arilena lene "Kengen Magjike" ne momentin e fundit
Ke "thumbon" Vesa Luma?
Emina Cunmulaj dhe Xherdan Shaqiri, urime per 28-29 Nentorin: Jam shqiptare, motra e Adem Jasharit
Kujt do t'i prish karrieren Noizy?
Aurela Hoxha behet stiliste, sjell linjen e saj te veshjeve
Nga Niko Komani: E bukur brenda dhe jashte!
IN&OUT: "Grazia", "DWS", Grida Duma (IN); Nora Istrefi, Naim Abazi, Alketa Vejsiu (OUT)
Ne SKANER: Pak idealizem...
Vokalistet qe ndahen nga grupi... i "ha" tregu apo behen soliste? "Arb", "Spirit Voice", "The Dreams", "Ritfolk", "West Side Family", "Produkt 28"


Saturday, 30 November 2013

BLUETOOTH Magazine - 30th November 2013

Revista "Bluetooth" - 30 Nentor 2013

VIP headlines this week by magazine "Bluetooth" ( 30 November 2013)

Magic Song: The contenders, the price will be divided between Ledina and Besa. Mihrije Braha, Erik Lloshi and group " Lynx " off the final.
Ermali Mamaqi : One cannot say "NO" to Ardit Gjebrea ;
Ervin Bejleri : With Ermal will see one another in court ;
Mariela : I received the news on "FB", kept it secret from my friends
Evisa : Ten days for a magical night, Gjebrea is sweet
"Big Brother" this year is "Big Sister" . Rezart Aga gone as author, in his place journalist Zefina Hasani
Rita Ora shows it off in public
Nora Istrefi: No underwear?
"Fiks Fare"  with new stuff, the next presenter Andy Tufa
Eva and Genari , love in the open
For Mom Alketa, Christmas has started
Aurela Hoxha opens clothing collection "Made in Albani "
Mia Morina : My experience in the "X Factor 3", a dream made ​​true
Record sales, "Women" even surpasses "Avatar"
Gjika cooks "downfall" of Rama
A father-in-law like Todo Bozo 's and a bride as Alda Bida
Keti Bashhysa does it all
Dafina Zeqiri marks her first debut in America
- - - - - - - - - - - - -

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Bluetooth" (30 Nentor 2013)

Kenga Magjike; Pretendentet, cmimi do ndahet mes Ledines dhe Beses. Mihrije Braha, Erik Lloshi dhe grupi "Lynx" jashte finales. 
Ermali Mamaqi: Smund t'i thuash "JO" Ardit Gjebrese; 
Ervin Bejleri: Me Ermalin do shihem ne gjyq; 
Mariela: Lajmin e mora ne "FB", u mbajta sekret miqve; 
Evisa: Dhjete dite per nje nate magjike, Gjebrea i embel
"Big Brother" kete vit eshte "Big Sister". Iken autori Rezart Aga, ne vend te tij gazetarja Zefina Hasani
Rita Ora e nxjerr ne shesh
Nora Istrefi: Pa te brendshme?
"Fiks Fare" serish prurje te reja, Endi Tufa prezantuesi i radhes
Eva dhe Genari, dashuri ne qiell te hapur
Per mami Alketen, fillojne krishtlindjet
Aurela Hoxha cel koleksion veshjesh "Made in Albania"
Mia Morina: Eksperienca ime ne "X Factor 3", nje enderr e bere realitet
Rekord shitjesh, "Femrat" ia kalojne edhe "Avatarit"
Gjika pergadite "gropen" e Rames
Nje vjeherr si Todi Bozo e nje nuse si Alda Bida
Keti Bashhysa i ben te gjitha
Dafina Zeqiri shenon debutimin e pare ne Amerike

Wednesday, 27 November 2013

Leonora Jakupi finds her Prince [VIDEO]

Leonora me "Princin" e vet te reklames

And when there is talk about a "Prince" near the albanian beauty icon, singer Leonora Jakupi, we all become eyes and ears, to learn if finally he came for her. But, unfortunately, the only "Prince" for Leonora, at present is still HE from the commercial. SHE and HE last appeared in an ad for the coffee company "Devolli Prince" that we invite you to follow below. As the commercial says, "Who seeks, will also find!", we wish that one day this fantasy of Leonora, also becomes a reality, provided that she is really "seeking".
- - - - - - - - - - 

Leonora Jakupi, e gjen Princin e vet...
Dhe kur flitet per nje "Princ" afer ikones se bukurise shqiptare, kengetares Leonora Jakupi, te gjithe behemi sy e vesh, te mesojme nese me ne fund per te Ai erdhi. Por, fatkeqesisht, i vetmi "Princ" per Leonoren, akoma mbetet vetem Ai i reklamave. Ajo dhe Ai, shfaqen ne reklamen e fundit per kompanine e kafese "Devolli Princ" qe ju ftojme ta ndiqni me poshte. Sic thote reklama "Kush e lyp, edhe e gjen!", urojme qe nje dite kjo fantazi e Leonores te shnderrohet poashtu ne realitet, me kusht qe ajo me te vertete, eshte duke e "lypur".

Beatrix Ramosaj, exchanges love messages on Instagram...

Beatrix, mesazhe dashurie ne Instagram

Beauty Beatrix Ramosaj was excessively surprised by a bouquet of flowers she received while she was in Germany, by a devoted fan of hers from New York. Frankie Cibaku is the name of the boy who apparently for sometime now, has fallen deeply in love with the singer, who he calls "princess". Looks like it has not gone in vain his gesture of the gentleman, since Beatrix has made ​​public his affection, even by sending back warm words of love, through a message on Instagram. "I thank you with all my soul for this that you've done, I am speechless. Frankie I love you & I really hope to see you one day!! @ Frankie_cibaku", is part of the contents of her long message on Instagram, directed to the boy that she hopes to meet one day. And you never know, maybe this love of theirs in distance, may well one day turn into a real one.
- - - - - - - - - - - -

Beatrix Ramosaj, shkemben mesazhe dashurie ne Instagram
Bukuroshja Beatrix Ramosaj, eshte surprizuar jashte mase nga nje buqete me lule qe ajo ka pranuar derisa ishte ne Gjermani, nga nje fans i saj i flaket nga Nju Jorku. Frankie Cibaku quhet djaloshi i cili mesa duket ka kohe qe ka rene thelle ne dashuri me kengetaren te cilen ai e quan "princeshe". Duket sikur aspak nuk i shkoi huq ky gjest prej xhentelmeni, pasi Beatrix e beri publik kete afeksion te tij, madje duke i derguar mbrapa fjale te ngrohta dashurie, permes nje mesazhi ne Instagram. "Te falenderoj me gjithe shpirt per kete qe ke bere, kam mbet pa fjale. Love you Frankie & I really hope to see you one day!!!! @frankie_cibaku", eshte permbajtja e nje pjese te ketij mesazhi te gjate te saj ne Instagram, drejtuar djaloshit qe ajo shpreson ta takoj nje dite. Dhe nuk i dihet, ndoshta kjo dashuri ne distance e tyre, mund qe nje dite, te shnderrohet edhe ne nje te vertete. /Albaflashnews/

Mariza Ikonomi, in love she has no problem with man's nationality...

Mariza Ikonomi ne "Kenga Magjike 2013"

Mariza Ikonimi, returned from France to present in "Magic Song 2013" her newest song "Destination", which speaks of love of course. When we speak of love and men, she says for the magazine "Paloma": "I do not have an ideal man.." and "... as regards to nationality I have no problem." Although in love her requirements are not large, she is still in search of it, but beware, she does not tolerate disrespect. Regarding commitments, she has indicated that she will be at a concert in Milano on 28 November, continuing in Switzerland for another interesting project, while year-end will find her in concerts in New York and Las Vegas.
- - - - - - - - - -

Mariza Ikonomi, ne dashuri nuk e ka problem nacionalitetin e mashkullit..
Mariza Ikonimi, eshte kthyer nga Franca per te prezantuar ne "Kenga Magjike 2013" kengen e saj me te re "Destinacion", qe flet natyrisht per dashurine. Kur jemi tek dashuria dhe meshkujt, ajo thote per revisten "Paloma": "S'kam ndonje mashkull ideal..." dhe "... sa i perket nacionalitetit s'kam asnje problem". Megjithese kerkesat e saj ne dashuri nuk jane te medha, ajo ende eshte ne kerkim te saj, por keni kujdes, mosrespektin ajo nuk e toleron. Sa i perket angazhimeve, ajo ka treguar se do jete ne nje koncert ne Milano per 28 Nentor, duke vazhduar ne Zvicer per nje projekt tjeter interesant, ndersa fundviti e gjen ate ne koncerte ne Nju Jork dhe Las Vegas. /Albaflashnews/

Quarrel for the cover of magazine "OK"

Sherr per kopertinen e revistes "OK"
" Quarrel for a cover " is the title of the article brought by the last issue of magazine "Paloma". It has been made known that cause of this quarrel lie with conflicts and contention within staff of the magazine "OK" itself, in relation to who should have been on the cover of the next issue. Initially, the cover was promised to Dritan Hoxha's daughter, Lori Hoxha , but in the last moment, the director of the magazine thought that it should have been footballer Fatmir Hysenbelliu as main cover figure, leaving Lori completely out of it. In the end, it seems like the market version emerged as a compromise cover, with Lori as the main figure, but also including footballer in the cover. But then brawling spilled outside offices, between the girlfriend of the footballer, singer Anxhelina Hadergjonaj and Lori, who exchanged indirect teasing on Instagram, after the first one published the version with only the footballer on cover. This picture seems Angelina has now deleted from her Instagram. She herself was on the cover of this magazine, on an earlier issue, with the headline "Mummy's daughter? Why not!"
- - - - - - - - - - - - - 

Sherr per kopertinen e Revistes "OK"
"Sherr per nje kopertine" eshte titulli i artikullit qe sjell numri i fundit i revistes "Paloma". Behet e ditur se shkak i ketij sherri ishin konfliktet dhe inatet brenda vete stafit te revistes "OK", ne lidhje me ate se kush duhej te ishte ne kopertinen e radhes. Fillimisht, kopertina iu premtua vajzes se Dritan Hoxhes, Lori Hoxha, por ne momentin e fundit, drejtori i revistes ka menduar se futbollisti Fatmir Hysenbelliu duhej te ishte personazhi kryesor, duke hequr krejtesisht Lorin nga kopertina. Ne fund, duket sikur verzioni i tregut doli si nje kopertine e kompromisit, me Lorin si personazh kryesor, por duke perfshire edhe futbollistin ne kopertine. Por, sherri me pastaj shpertheu edhe jashte redaksise, mes te dashures se futbollistit, kengetares Anxhelina Hadergjonajt dhe Lorit, te cilat shkembyen ngacmime indirekte ne Instagram, pasi kjo e para publikoi verzionin me vetem futbollistin ne kopertine. Kete foto duket se Anxhelina tani e ka fshire nga Instagrami i saj. Ajo vete, ishte ne kopertinen e kesaj reviste, nje numer me heret, me titullin "Goca e mamit? Pse jo!".

Nora Istrefi, couldn't escape accusations for copying ...

Nora Istrefi ne "Kenga Magjike 2013"

Nora Istrefi is back with confidence in "Magic Song 2013" and through a photo that is being commented alot these days, she's shown that everything is fine between her and Ardit, after misunderstandings back in 2010 edition. On Sunday she presented a beautiful song entitled "You are mine", written by Aida Baraku and Armend Rexhepagiqi, with lyrics by Arjanit Palaj and instrumentation by Arber Gjikolli. But even this time, she could not flee from accusations for copying the styling, as there seem to be tireless enthusiasts that will necessarily find something in this direction. It is about a model and TV presenter named Marianna Hewitt, who Nora has "copied" for clothing (see further down). However, copying or simply a fashion trend, Nora has shone on stage, whereas, her song is being liked by many fans and is commented as one of the favorites to win a good prize on the final nights, which will further smoothen the friendship with Ardit.


- - - - - - - - - - - - -

Tuesday, 26 November 2013

Rita Ora poses half naked on her 23rd birthday...

Rita Ora behet 23 vjec

Singer Rita Ora has recovered pretty well, after the incident in Florida, and today she celebrates 23-year birthday by posting a provocative picture, where she is thought to be half naked behind a pillow that reads: "I am a f *** king star ". She is receiving endless congrats from fans, while her close friend Kyle Devolle, who is also her personal stylist, has posted an old picture of hers as a charming child, congratulating her birthday with the sweetest words a best friend can give, with whom Rita grew up together in the same district of London. For curiosity, Kyle Devolle also celebrates his birthday in a few days, on 29 November.
- - - - - - - - - - - -

Rita Ora pozon gjysem lakuriq ne ditelindjen e 23-te te saj
Kengetarja Rita Ora ka marre veten bukur mire, pas incidentit ne Florida, dhe sot ajo feston 23-vjetorin e saj duke postuar nje foto provokuese, ku ajo mendohet te jete gjysem lakuriqe pas nje jasteku qe lexon: "Une jam nje f***king star". Ajo po merr urime te pafund nga fansat, ndersa miku i saj, Kyle Devolle, njeherit stilisti i saj personal, ka postuar nje foto te saj te vjeter si femije simpatik, duke i uruar asaj ditelindjen me fjalet me te embla qe mund t'i jep nje mik i mire, me te cilin Rita eshte rritur se bashku ne te njejten lagje te Londres. Per kuriozitet, Kyle Devolle feston poashtu ditelindjen e tij pas pak ditesh, me 29 nentor. /Albaflashnews/

Sunday, 24 November 2013

PALOMA Magazine - 23 November 2013

Revista PALOMA - 23 Nentor 2013

VIP headlines this week by the magazine "Paloma" (23 November 2013)

"10 years of marriage" with Inis Gjoni. Love is not a compromise!
Bora Zemani, from mummy's daughter, to a secret agent!
Enxhi Cuku, protagonist in the film "Women": Kissing with Ermal Mamaqi was discomforting
Monika Lubonja, leaves Dancing With The Stars: I did not expect to be eliminated this night!
Mariza Ikonomi: Love is my destination
Rezarta Shkurta, introduces her daughter!
Fiori and Doctor, love / hate!
VIPS behind bars:
Ljiljana Kondakci, Stresi, Sejfulla Myftari, Bujar Qamili, Alban Rexha, Koco Devole, Viktor Zhusti
Vesa Luma advises girls: Natural is better!
Public characters that cleaned Albania
Hassle for a magazine cover in "OK"
Magazine "Grazia" comes to Albania
Burned Rozana Radi
By Niko Komani: Who wore better in promotion of Arbana's book?
IN & OUT: Besa Kokedhia, Rozana Radi, Shpend Latifi (IN); Meti, Niki, Sammy Ceka (OUT)
On Scanner: Magazines and Newspapers
- - - - - - - - - - - -

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Paloma" (23 Nentor 2013)

"10 vjet martese" me Inis Gjonin. Dashuria nuk eshte kompromis!
Bora Zemani, nga vajza e mamase, tek agjentja sekrete!
Enxhi Cuku, protagonistja e filmit "Femrat": Puthja me Ermal Mamaqin, se sikletshme
Monika Lubonja, largohet nga Dancing With The Stars: Nuk prisja te eliminohesha ate nate!
Mariza Ikonomi: Dashuria destinacioni im
Rezarta Shkurta, prezanton vajzen e saj!
Fiori dhe Doktori, dashuri/urrejtje!
VIP-at pas hekurave te qelise: 
Liljana Kondakci, Stresi, Sejfulla Myftari, Bujar Qamili, Alban Rexha, Koco Devole, Viktor Zhusti
Vesa Luma keshillon vajzat: Natyrale eshte me mire!
Personazhet publike qe pastruan Shqiperine
Sherr per nje kopertine ne Revisten "OK"
Revista "Grazia" vjen ne Shqiperi
Digjet Rozana Radi
Nga Niko Komani: Kush u vesh me mire ne promovimin e librit te Arbanes?
IN&OUT: Besa Kokedhima, Rozana Radi, Shpend Latifi (IN); Meti, Niki, Sammy Ceka (OUT)
Ne SKANER: Revistat dhe Gazetat

Flaka Krelani oops, as Marilyn Monroe...

Flaka Krelani tregon te brendshmet

Charming rock singer, Flaka Krelani, who at present is shining in competition "Dancing With The Stars" had a "Marilyn Monroe" moment while posing backstage for the paparazzi. Surely, Flaka has a very fit body and it does not seem she's too anxious to cover her beautiful legs and panties. When the race started, she surprised us with her appearance as blonde, that would probably go better with this "incident", but now she is back to her natural hair, brunette.
- - - - - - - - - - -

Flaka Krelani uups, si Marilyn Monroe...
Rrokerja simpatike, Flaka Krelani, e cila po shkelqen ne garen e kercimit "Dancing With The Stars", ka pasur nje moment "Marilyn Monroe" derisa po pozonte per paparacet ne paskuinta. S'ka dyshim, Flaka ka nje trup te tonifikuar mire dhe ajo duket sikur nuk brengoset shume te mbuloj te brendshmet dhe kembet e saj te bukura. Kur nisi garen, ajo na befasoi me dukjen e saj te nje biondeje, qe mesiguri do i shkonte me mire ketij "incidenti", por tani i eshte kthyer flokeve te saj natyral, brune.

Saturday, 23 November 2013

Nora Istrefi twerking: Oh, my ass is so good... [VIDEO]

Nora Istrefi twerking

When were talks about Nora Istrefi in "Dancing", it was not completely random, as the singer has passion for dancing, something that she often proves it in public places, as she did last summer in a pool with her sister Era. While this time she's been shaking her ass good, in a nightclub in Tirana, where she was present to perform. Shaking the ass thus known more as "twerking" in English, there is no doubt looks very sexy when Nora does it. We don't know if in these moments, she was singing the verses of Tingulli 3nt: "Oh, my ass is so good, I can shake it well, baby, I can shake it well". We'll wait to see how well will Nora shake it in the semifinal of "Magic Song" soon.
- - - - - - - - - - - -

Nora Istrefi: O sa kam bythen e mire...
Kur u fol per Nora Istrefin ne "Dancing", nuk ishte krejtesisht e rastesishme, pasi kengetarja ka pasion kercimin, qe shpesh e deshmoi ne vende publike, sikur beri veren e kaluar ne nje pishine me motren e saj Era. Ndersa kesaj radhe ajo e dridh bythen mire, ne nje klub nate ne Tirane, ku ishte e pranishme per te performuar. Tundja e bythes ne kete menyre njihet me shume si "twerking" ne gjuhen angleze, ndersa nuk ka dyshim Nora duket shume seksi kur e ben. Nuk e dime nese ne keto momente, ajo po kendonte vargjet e Tingullit 3nt: "O, sa kam bythen e mire, shume di me dridh zemer, shume di me dridh". Presim te shohim sa mire do e dridh Nora ne gjysemfinale tek "Kenga Magjike" se shpejti.

BLUETOOTH Magazine - 23rd November 2013

Revista BLUETOOTH - 23 Nentor 2013

VIP headlines this week by magazine "Bluetooth" ( 23 November 2013)
Revealed the semifinalists in "Magic Song" festival. This year strong competition among, the participants many BIG names. Here are the names of 44 singers. After exclusion in 2010, Nora Istrefi returns to the festival
Eva Murati: I don't listen to those who speak ill of me. I receive anonymous letters from fans. Graduate of " Petro Nini ", currently presenting on "Agon Channel", speaks in this interview, also about the relationship with the boyfriend, Genar Topalli, son of former parliament Speaker
Noizy, rapper, who costs 500 thousand euros. Rigels Rajku buys a car worth 102 thousand euros. Balance sheet of a successful year. 10 thousand euros only for the evening of New Year
" Grazia" comes to Albania
Erjon Brace and the dream of becoming a prime minister
Luana "proposes" to Marina
Albana Osmani in "Fiks Fare": Thank you Philip Cakuli !
The suspicion, Rita Ora pregnant!
Fadil Berisha converting Linda Halimi
" Burned" Rozana Radi
Venera of "The Voice", linked with teammate
They publish Getoari's song without his knowledge
" Dancing With The Stars " backstage, where VIPs are oblivious to flashes and where laughter has no end
- - - - - - - - - - -

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Bluetooth" (23 Nentor 2013)

Zbulohen gjysemfinalistet e festivalit "Kenga Magjike". Kete vit konkurrenca e forte, mes pjesemarresve  mjaft emra BIG. Ja emrat e 44 kengetareve. Pas perjashtimit ne vitin 2010, Nora Istrefi rikthehet ne festival
Eva Murati: Nuk i degjoj ato qe flasin keq per mua. Marr letra anonime nga fansat. Maturantja e "Petro Ninit", aktualisht prezantuese ne "Agon Channel", flet ne kete interviste edhe per marredhenien me te dashurin, Genar Topalli, djalin e ish-kryeparlamentares
Noizy, reperi qe kushton 500 mije euro. Rigels Rajku blen makine 102 mije euro. Bilanci financiar i nje viti te suksesshem. 10 mije euro vetem per mbremjen e Vitit te Ri
"Grazia" vjen ne Shqiperi.
Erjon Brace dhe endrra per te qene kryeminister
Luana "propozon" Marinen
Albana Osmani ne "Fiks Fare": Falemnderit Filip Cakuli!
Dyshimi, Rita Ora shtatzene!
Fadil Berisha shnderron Linda Halimin
"Digjet" Rozana Radi
Venera e "The Voice", lidhet me shokun e skuadres
Getoarit i publikojne kengen pa dijenine e tij
"Dancing With The Stars"; Ne prapaskene, aty ku VIP-at jane te pavemendshem ndaj blicit e ku te qeshurat nuk kane fund

Besarta Krasniqi, makes Prishtina looks like London

Besarta, pamje nga Katedrala "Nene Tereza" ne Prishtine
Singer Besarta Krasniqi, who lives in Germany, is currently in Kosovo, where she has gone to be part of the filming for television programs of the year-end holidays. What intrigued us in this picture is the fact that for a moment we thought Besarta was actually in London and not in Prishtina, since it seems as if she has climbed in that very famous monument that resembles more a bicycle wheel, but in fact is known as the "London Eye" . But here we are, thanks to the Cathedral "Mother Teresa" in Prishtina, and this beautiful picture by Besarta, we also seem to have gained such a monument, where Prishtina looks spectacular from the top, like London.
- - - - - - - - - - - -

Besarta Krasniqi, e ben Prishtinen te duket si Londra
Kengetarja Besarta Krasniqi, e cila jeton ne Gjermani, per momentin gjindet ne Kosove, ku ka shkuar te behet pjese e xhirimeve televizive per programet e festave te fundvitit. Ajo qe na intrigoi ne kete foto eshte fakti qe per nje moment menduam se Besarta ne fakt eshte ne Londer e jo ne Prishtine, pasi duket sikur ka hipur ne ate monumentin shume te famshem qe gjason me shume ne rrote biciklete, e qe ne fakt njihet si "Syri i Londres" (London Eye). Dhe, ja qe, fal Katedrales "Nene Tereza" ne Prishtine, dhe fotos se mrekullueshme te Besartes, duket sikur edhe ne kemi fituar nje monument te tille, ku Prishtina duket spektakulare nga larte, sikur Londra.Besarta, gjate xhirimeve te Vitit te Ri

Skivi and Adriani & Floriani, the newest collaboration...

Skivi, Adriani dhe Floriani, bashkepunimi me i ri
"Welcome to Prishtina" is the title of the latest collaboration between the famous duo Adrian Gaxha & Floriani, and known rapper Skivi Skillz. The song will soon be launched on Youtube in its first version, while for a better promotion of the project, the trio is doing a photoshoot with Veton Osmani, as we can see them via a short video (see below) that Adrian has posted on his social network. "It is about a good song and very real, inspired by my experience in a night out in Prishtina", explained Adrian. All fans wait anxiously to see if this collaboration with Skivi will bring their next hit.
- - - - - - - - - - -

Skivi dhe Adriani & Floriani, bashkepunimi me i ri
"Welcome to Prishtina" ka titullin bashkepunimi i fundit mes duos se famshme Adrian Gaxha & Floriani, dhe reperit te njohur Skivi Skillz. Kenga se shpejti do lancohet ne Youtube ne verzionin fillestar, ndersa per ta promovuar kete projekt sa me bukur, treshja ka realizuar nje fotosesion tek Veton Osmani, ku dhe mund t'i shohim permes nje video te shkurter (shih poshte), qe Adriani ka postuar ne rrjetin e tij social. "Behet fjale per nje kenge teper te mire dhe reale, e qe jam inspiruar prej nje nate ne Prishtine", ka shpjeguar Adriani. Gjithe fansat presim me padurim te shohin nese ky bashkepunim me Skivin do sjell hitin e tyre te radhes.

Albana Osmani, becomes part of "Fiks Fare"

Albana Osmani, pjese e "Fiks Fare"
"Tonight I begin a new experience in TCH. Thanks for trusting me, Philip Cakulli. After a bit at FIKS FARE!", are the words written by Albana Osmani on her social network, beside a photo posted, where she is seen alongside Doctor and velinas of this comedy show. In fact she has made known further for "Thash&Them", that the format of this show will take the form of Italian show "Striscia la notizia" and this will not be the only surprise accompanying the changes that are going to happen.
- - - - - - - - - - - -

Albana Osmani, behet pjese e "Fiks Fare"
"Sonte une nis nje eksperience te re ne TCH. Faleminderit per besimin Filip Çakullit. Pas pak ne FIKS FARE!!", jane fjalet qe ka shkruar Albana Osmani ne rrjetin e saj social, prane nje fotoje te postuar, ku ajo shihet perkrah Doktorit dhe velinave te ketij emisioni humoristik. Ne fakt ajo ka bere te ditur tutje per "Thash&Them", se formati i ketij emisioni do marre trajtat e emisionit italian "Striscia la Notizia" e qe nuk do jete e vetmja surprize qe do shoqeroj ndryshimet qe do ndodhin.

Friday, 22 November 2013

Arbana's recipes, arrive in Prishtina

Libri i Arbanes ne librarite e Prishtines
"From today in Prishtina's bookstores" wrote Arbana Osmani on this picture, showing that her book "Recipes - For people who I love", has occupied a good place among the biggest books and names in Albanian literature available in the bookstores of the capital  of Kosovo. Her book, as the author has explained before, more than just a book of recipes, it is as a family album with her personal experiences. All profits from the sale of the book, the successful moderator has intended for humanitarian purposes.
- - - - - - - - - -

Recetat e Arbanes, mberrijne ne Prishtine
"Qe nga sot ne librarite e Prishtines", ka shkruajtur Arbana Osmani ne kete foto, ku shihet se libri i saj "Receta - Per njerezit qe dua", ka zene nje vend te mire ne mesin e shume librave dhe emrave te medhenj ne literaturen shqiptare qe gjinden ne dispozicion ne librarine e kryeqytetit te Kosoves. Libri i saj, sic ka rrefyer autorja me pare, me shume se vetem nje liber i recetave, eshte thuase nje album familjar i saj dhe i perjetimeve personale. Te gjithe profitin nga shitja e librit, moderatorja e suksesshme e ka dedikuar per qellime humanitare.

Ryva seeking female workers for her new clothing business...

"Ryva Dresses" vijne se shpejti
First actress, singer and now, Ryva Kajtazi is set to become a businesswoman too. "Ryva Dresses" is called her store, where she will do business mostly with dresses from "Tarik Ediz" and "Jovani" brand. She even announced a job advertisement for women who have knowledge with sewing. The opening ceremony of this shop will happen in the Grand Store in Pristina, on Flag Day, November 28. This does not mean that Ryva has left music behind, since she announced that she will soon be presented with a new project for upcoming holidays, in collaboration with Don Arbas.
- - - - - - - - - - - - -

Ryva kerkon punetore femra per biznesin e saj te fustaneve
Aktore, kengetare dhe tash, Ryva Kajtazi ka vendosur te behet edhe nje biznesmene. "Ryva Dresses" quhet dyqani i saj, ku ajo do bej biznes, kryesisht me fustane te firmes "Tarik Ediz" si dhe "Jovani". Madje, ka shpallur konkurs pune per femrat te cilat kane njohuri ne qepje. Hapja solemne e ketij dyqani do behet ne Grand Store ne Prishtine, ne Diten e Flamurit, me 28 Nentor. Kjo aspak nuk do te thote se Ryva ka lene muziken anash, pasi ka paralajmeruar se shpejti te prezantohet me nje projekt te ri per festat e fundivitit, ne bashkepunim me Don Arbasin. /Albaflashnews/

Linda Halimi of Kosovo, becomes Lindita of America...

Linda Halimi realizon foto te reja ne studion e Fadil Berishes
Since the beginning of her musical career, we've known her as Linda Halimi, but now, for the American market, she has decided to be introduced by her birth name, Lindita, and even has opened a new page in facebook, with the same name. To promote this new beginning, she has recently done new photos in the studio of Fadil Berisha, where she appears as a Hollywood star. Probably, you will not recognise her, but this is new Lindita, who now has America as her second home, where for some time she has been preparing to affirm herself in music. Though the U.S. market is not easy to penetrate, we wish Lindita to be successful in her efforts and we expect, as she's done it so far, to surprise us with something new and good in this adventure of hers.
- - - - - - - - - - - -

Linda Halimi e Kosoves, behet Lindita e Amerikes...
Qe nga fillimi i karrieres se saj muzikore, e njohim si Linda Halimi, por tani, per tregun amerikan, ajo ka vendosur te prezantohet me emrin e saj te lindjes, Lindita, madje ka hapur edhe nje faqe te re ne facebook, po me kete emer. Per te promovuar kete fillim te ri, ajo dhe ka realizuar keto dite, foto te reja ne studion e Fadil Berishes, ku ajo shfaqet si nje yll hollivudi. Mesiguri, nuk e keni te lehte ta njihni ne foto, por kjo eshte Lindita e re, e cila tashme Ameriken e ka shtepi te saj te dyte ku dhe ka kohe qe po pergaditet te afirmohet ne muzike. Megjithese tregu amerikan nuk eshte i lehte per t'u depertuar, mbetet t'i urojme Lindites suksese ne perpjekjet e saj dhe presim, sic ka ditur te bej edhe deri me tani, te na befasoj me dicka te re dhe te mire ne kete aventure te saj. /Albaflashnews/

photo by Fadil Berisha

Wednesday, 20 November 2013

Vildane Zeneli, stunning on the cover of Magazine "Kosovarja"

Vildane Zeneli ne kopertinen e revistes "Kosovarja"
photo: veton osmani
"Blerina knows how to make a woman feel sexy," said beauty Vildane Zeneli for the last issue of the magazine "Kosovarja". Supermodel who is at peak of her success in America, in an interview for the magazine, has talked about her plans for music, modeling and more details about the hot photo shoot she has done recently for kosovar fashion designer Blerina Kllokoqi -Rugova. But, it has been noted too, that the beautiful model, with her stunning curves, has made dresses from this designer look even more sexy.
- - - - - - - - - - - -

Vildane Zeneli, mahnitese ne kopertinen e Revistes "Kosovarja"
"Blerina di si ta bej nje femer te ndihet seksi", ka thene bukuroshja Vildane Zeneli per numrin e fundit te revistes "Kosovarja". Supermodelja qe po arrin majat e suksesit ne Amerike, ne nje interviste per revisten, ka rrefyer planet e saj per muzike, modelim si dhe me shume detaje ne lidhje me fotosesionin "hot" te realizuar kohe me pare per kreatoren e njohur kosovare, Blerina Kllokoqi-Rugova. Por duhet thene, poashtu, se modelja e bukur, me linjat e mahnitshme te saj, ka bere qe fustanet e kreatores te duken edhe me seksi.Vildane Zeneli by Veton Osmani
photo: veton osmani

Europe edition

Armina, promotes herself with "bird" exposed...

Armina me "zogun" jashte tek 2XL

Beauty Armina Mevlani, who is presently busy as moderator in "Dancing With The Stars", on Sunday was invited as special guest in the comedy show "Apartment 2XL", where she proved her theatrical skills and even those of dancing. But it seems that her efforts went in vain, since the public and the media thereafter, more than everything else, have commented more the "scenic opening of legs", where she showed off her underwear and "bird" in sight of all present, who immediately began buzzing about it and of course all of this was recorded in front of the cameras. Juli himself, who faced the "bird" alive, could not resist without commenting too. "Armina challenges Tuna", has been one of the titles that are now circulating in the media on this topic, while we invite you to follow the video below and witness how a second of "bird" exposed, brings instant fame.
- - - - - - - - - - -

Armina, promovon veten me "zogun" jashte...
Bukuroshja Armina Mevlani, e cila per momentin eshte e angazhuar si moderatore tek "Dancing With The Stars", te dielen ka qene e ftuar speciale e shout humoristik "Apartamenti 2XL" ku ka deshmuar aftesite teatrale dhe madje edhe ato te vallezimit. Por, duket sikur mundi i shkoi huq, pasi publiku dhe me pastaj mediat, me shume se gjithcka tjeter, kane perfolur me shume "hapjen skenike te kembeve", me c'rast ajo tregoi te brendshmet dhe zogun e saj para syve te te gjithe te pranishmeve, te cilet menjehere filluan te zhurmonin per kete dhe e gjithe kjo natyrisht u regjistrua para kamerave. Vete Juli, qe e pa "zogun" gjalle, nuk rezistoi dot pa e komentuar, poashtu. "Armina sfidon Tunen", ka qene nje nga titujt qe tani po qarkullojne ne media per kete teme, ndersa ne ju ftojme te ndiqni videon me poshte dhe te jeni deshmitar si nje sekonde e "zogut" ne shesh, sjell fame te menjehershme. /Albaflashnews/

The filipina who sings albanian beautifully


A filipina singer named La Ghie, in a performance of her in Dubai last summer, received a round of applause after performing one of the oldest and most famous Albanian songs "Moj e bukura more". We don't know if she understands the Albanian language and the lyrics of the song, but there is no doubt that she can pronounce albanian beautifully. Watch her performance below.
- - - - - - - - -

Filipinezja qe kendon shqip bukur
Nje kengetare filipineze me emrin La Ghie, ne nje performance te saj ne Dubai, veren qe shkoi, ka marre duartrokitje te shumta pasi interpretoi nje nder kenget me te vjetra dhe me te njohura shqiptare "Moj e bukura more". Nuk e dime nese ajo e kupton gjuhen shqipe dhe tekstin e kenges por nuk ka dyshim se ajo e shqipton bukur. Ndiqeni performancen e saj me poshte!

Rozana Radi in hospital

Rozana Radi ne emergjence

Rozana Radi singer and actress, has sought first medical aid after scalding both hands. "Have been cooking and boiling water spilled over, horrible pain", Rosie wrote on her social network. We wish Rosie a speedy recovery.
- - - - - - - - - - -

Rozana Radi ne spital
Kengetarja dhe aktorja Rozana Radi, ka kerkuar ndihmen e pare mjekesore pas nje pervelimi ne te dy duart. "Duke gatuar mu derdh uji i vluar, tmerr dhimbje", ka shkruar Rozi ne rrjetin e saj social. I urojme Rozit sherim sa me te shpejte.

Stadium in Qatar, which looks like vagina...

Nje stadium "vagine" ne Katar

Qatar these days has become hot news not for the fact that it will host the world championship in 2022, but for the shape of one of the six new stadiums that are being built for this important sport event. Stadium in this image, as per architects, should have been an inspiration from traditional Qatari boats, used by local fishermen and pearl divers. But, others could not resist and not notice that the stadium resembles more the shape of vagina. What is your opinion?
- - - - - - - - - -

Stadiumi ne Katar, qe i ngjan vagines...
Katari, keto dite eshte bere lajm i nxehte jo per faktin qe do jete nikoqir i kampionatit boteror 2022 ne futboll, por per formen e njerit nga gjashte stadiumet e reja qe po ndertohen per kete eveniment te rendesishem sportiv. Stadiumi ne foto, sipas arkitekteve, duhej te ishte nje inspirim nga varkat tradicionale te Katarit, qe perdoren nga peshkataret dhe zhytesit e margaritareve. Por ja qe te tjeret nuk kane mundur e te mos verejne se stadiumi me shume i ngjan formes se nje vagine. Cfare mendoni ju?

A "Miss Earth" like Afroviti Goge

Afroviti Goge by Veton Osmani

Beauty you see in this picture, is 23-year-old model from Durres, Afroviti Goge, who will represent Albania in the "Miss Earth 2013" to be held on December 7 in the Philippines. In this instance, she has done a fantastic set of photos with Albanian photographer Veton Osmani, under the care of Altin for hair and company "Menakon" for clothing. Albania returns to "Miss Earth" after two years of absence. Besides her, in this beauty contest, will also attend another Albanian, 19-year-old beauty from Pristina, Donika Emini, who will represent Kosovo.
- - - - - - - - - - - -

Nje "Miss Earth" si Afroviti Goge
Bukuroshja qe shihni ne foto, eshte modelja 23-vjecare nga Durresi, Afroviti Goge, e cila do te perfaqesoj Shqiperine ne "Miss Earth 2013" qe mbahet me 7 dhjetor ne Filipine. Per kete rast, ajo ka realizuar nje set fantastik me fotografin shqiptar Veton Osmani, nen perkujdesjen e Altinit per floket dhe kompanise "Menakon" per veshjen. Shqiperia rikthehet ne "Miss Earth" pas dy vitesh mungese. Krahas saj, ne kete konkurs bukurie, do te marr pjese edhe nje shqiptare tjeter, bukuroshja 19-vjecare nga Prishtina, Donika Emini, e cila do te perfaqesoj Kosoven.Afroviti Goge by Veton OsmaniTuesday, 19 November 2013

Rita Ora feeling better, after hospitalisation...

Rita Ora gjate dhe pas kolapsit ne Miami
As was reported earlier, Rita has collapsed during a photo shoot in Miami, for Madonna's clothing line "Material Girl". According to the explanation of the hospital doctor David Farcy of "Mount Sinai", Rita was treated for exhaustion and dehydration. Thereafter, she was discharged from hospital and her doctor told, she is now well. It is still not known exactly how it came to this collapse, but as she was leaving hospital Rita has given fans and present photographers a big smile, confirming that she now feels better.
- - - - - - - - - - - -

Rita Ora ndjehet mire, pas hospitalizimit...
Sic eshte raportuar me heret, Rita ka kolapsuar gjate nje fotosesioni ne Miami, per linjen e veshjeve "Material Girl" te Madones. Sipas shpjegimit te mjekut David Farcy te spitalit "Mount Sinai", Rita eshte trajtuar per rraskapitje dhe dehidrim. Me pas, ajo eshte leshuar nga spitali dhe sic tha mjeku i saj, ajo eshte ne gjendje te mire. Ende nuk dihet saktesisht se si erdhi deri tek ky kolaps, por Rita pas daljes nga spitali i ka dhene nje buzeqeshje te madhe fansave dhe fotoreportereve te pranishem, duke konfirmuar se ajo tani ndjehet mire. /Albaflashnews/Rita Ora pas spitalit
Rita recovering, pictured on her hotel balcony

Sunday, 17 November 2013

House roof or red and black flag

Kulm shtepie si flamuri shqiptar kuq e zi

Somewhere in Albanian land, there is a house with a red and black rooftop. The albanian in this photo, proudly presents his very special house roof, which looks like a red and black Albanian flag. In this case, the red roof tiles have combined very nicely with the two-headed eagle, which appears to be skilfully painted. This picture is in circulation in social networks and unfortunately, we don't know the exact location of this house with a special and very patriotic roof.
- - - - - - - - - -

Kulm shtepie apo flamur kuq e zi
Diku ne shqiptari, eshte nje shtepi, qe ka kulmin kuq e zi. Shqiptari ne foto, me mburrje reklamon catine e vecante te shtepise se tij, qe duket si nje flamur shqiptar kuq e zi. Ne kete rast, qeremidet e kuqe jane pershtatur shume bukur me shqiponjen dy krereshe, qe duket te jete realizuar mjeshterisht. Kjo foto eshte ne qarkullim neper rrjetet sociale dhe fatkeqesisht, nuk dime saktesisht vendndodhjen e kesaj shtepie me kulm te vecante dhe shume patriotik.


p.s. Nje informate e ardhur tregon se kjo shtepi gjindet ne Skenderaj te Kosoves me pronar Fitim Krasniqin dhe eshte realizuar me rastin e 100-vjetorit te Pavaresise. Bravo!

PALOMA Magazine - 16th November 2013

Revista "Paloma" - 16 Nentor 2013
VIP headlines this week by magazine "Paloma" ( 16 November 2013)

Rozana Radi : Do not stain the blessing of my children !
Andos Sinani : I did not expect to be in "Dance Off ". Worried me !
Era Rusi: I am sometimes angel, sometimes beast !
Book with recipes from Arbana Osmani, the bestseller of the fair
Elhaida Dani , one of the most influential women in Albania
Rapper Duda returns after 7 years: The prison has changed me!
Aida Bajraktari, former velina in "Fiks Fare," 7 months pregnant
Arnida Capi : Accompaniment with Ngjela, for social events
Chemical weapons in Albania , famous characters say "NO" : Aurela Gace, Besa Kokëdhima, Zhaku, Hueyda El Saied, Orgesa Zaimi, Barbana Dini, Gent Demaliaj, Juliana Pasha, Elsa Lila, Bleona Qereti , Manjola Nallbani, Julka Gramo
Drenusha Latifi, gets proposal for marriage
Afroviti Goge, Beauty that will represent us in the "Miss Earth "
Vildane Zeneli: Albanians have beautiful bottoms
Blac Ivy - Albanians from Sweden who are setting international trends in fashion
Four Albanian in race to represent Switzerland at Eurovision
Samantha Karavella, sexy in underwear
10 dressing mistakes that can add you 10 years !
By Niko Komani : November of beauty ! For perfect lips lips soft and moisturizing ; Beautiful without make up , for teeth 100 percent white; licked hair, Make - up for the autumn; For a face that shines ; hair healthy and brilliant ; Hair as Cara Delevingne, Rita Ora, Kate Middleton, Miley Cyrus, Christina Aguilera , Tun , Dafina Zeqiri
IN & OUT : Saimir & Genti in "C'a Thu", A- Show, Arben Derhemi in "Dancing" (IN); Chemical Weapons in Albania , charlatan doctor in the " Free zone ", Ilir Shaqiri "Dancing" ( OUT )
On Scanner: "Artistic" Protest
Wig in public, Tuna lying to fans
Ledina Celo, return in "Magic Song"
- - - - - - - - - -

Sabri Fejzullahu, still as a young fellow

Sabriu lancon videon e re

Has 66 years upon his shoulder, 46 years of musical career with over 10 successful albums and not many days ago has again become a grandpa, but still maintains himself as a young fellow. Word is about the doyen of the albanian stage, Sabri Fejzullahu, who has just launched his new music video titled "Heart attack". A beautiful ballad, written by Virus with lyrics by Fatmir Muja and visual realization by "Max Production". Wearing trendy, jeans and blue shirt, Sabri shows that he is in top form and as always, gives the performance of his life in every song, as if it were the last. But, of course, by no means is the end, as we learn that soon, this year, will he will hit us with some new musical projects. Sabri's saga continues ...


- - - - - - - - - - - - -

Sabri Fejzullahu, ende si nje djal i ri
Ka 66 vite mbi supe, 46 vite karriere muzikore me mbi 10 albume te suksesshme dhe nuk ka shume dite qe serisht eshte bere gjysh, por ende e mban veten si nje djal i ri. Fjala eshte per doajenin e skenes shqiptare, Sabri Fejzullahu, i cili sapo ka lancuar videon e tij me te re muzikore me titull "Goditje ne zemer". Nje balade e bukur, e shkruar nga Virusi me tekst nga Fatmir Muja dhe realizim vizuel te "Max Production". I veshur trendi, me xhinse dhe kemishe blu, Sabriu tregon se eshte ne top forme dhe si gjithnje, jep performancen e jetes ne cdo kenge, sikur te ishte e fundit. Por, natyrisht, nuk behet fjale aspak per fund, pasi mesojme se shume shpejt, kete vit, do te na godet edhe me disa projekte te reja muzikore. Saga e Sabriut vazhdon... /Albaflashnews/

Saturday, 16 November 2013

Even Wikipedia writes about love affair between Aferdita and Czech hockey player


It is now official, the beautiful albanian model, Aferdita Dreshaj is in love affair with Czech hockey player, Jakub Kindl. The media report that the relationship began several months ago and first clues began after they often communicated with each other through Twitter network, while Aferdita also posted pictures that hinted a connection between them. Latest photos coming from her social network, remove any doubt, as she appears in public to embrace the hockey player. Czech media are already writing a lot about this affair, where they refer to Aferdita as the former girlfriend of Leonardo Di Caprio, while we were surprised when we saw that the biography of this hockey player in Wikipedia, also referred to this affair between him and the Albanian model.
- - - - - - - - - - - -

Edhe Wikipedia shkruan per aferen e Aferdites me hokeistin cek
Tashme eshte bere zyrtare, modelja e bukur shqiptare, Aferdita Dreshaj, eshte ne nje afere dashurie me hokeistin cek, Jakub Kindl. Mediat raportojne qe kjo lidhje ka disa muaj qe ka filluar dhe dyshimet filluan pasi ata te dy shpesh komunikonin me njeri tjetrin permes rrjetit Twitter, ndersa vet Aferdita poashtu postonte foto qe aludonin ne nje lidhje mes tyre. Fotot e fundit qe vijne nga ajo ne rrjetin social, heqin cdo dyshim, pasi ajo del ne publik e perqafuar me hokeistin. Mediat ceke vecse po shkruajne me te madhe per kete lidhje, ku i referohen Aferdites si ish-e dashura e Leonardo Di Caprios, ndersa u habitem kur pame se biografia e hokeistit cek ne Wikipedia, poashtu referohej ne aferen mes tij dhe modeles shqiptare. /Albaflashnews/


p.s. Ju themi te verteten, jemi pak ne dyshim, pasi mashkulli ne foton poshte majtas, duket zeshkan ndersa hokeisti pak a shume biond. A behet fjale per dy meshkuj te ndryshem? Ne fakt, sa meshkuj ka Aferdita sot?

Argentina Ramosaj, abandons music for fashion?

Argjentina Ramosaj mes botes se muzikes dhe modes

So reports "Panorama Plus" for the singer with the sweet voice, Argjentina Ramosaj, for whom it is being said that she has finally returned to Holland to resume work in the fashion world, where her career even began. If true, then there is no doubt that many will miss her in terms of music, while we hope to see her more often, therefore, this time as a beautiful model.
- - - - - - - - - - -

Argjentina Ramosaj, le muziken per moden?
Keshtu raporton "Panorama Plus" per kengetaren me zerin e embel, Argjentina Ramosaj, per te cilen thuhet se eshte kthyer perfundimisht ne Holande per te rinisur punen ne boten e modes, aty ku edhe filloi karrieren e saj. Po qe e vertete, atehere nuk ka dyshim se do na mungoj shume sa i perket muzikes, ndersa shpresojme ta shohim me shpesh, pra, kesaj radhe si nje modele te bukur.

BLUETOOTH Magazine - 16th November 2013

Revista BLUETOOTH - 16 Nentor 2013

VIP headlines this week by the magazine "Bluetooth" (16 November 2013)

"TOP" is suing Saimir of "Fix". The indictment, a fine of 16 million leks and to close the show
"Magic Song", revealed the formula of presentation. Ardit Gjebrea looking for a partner who is not famous. On his side in the final night, Ermal Mamaqi and Ervin Bejleri
Blendi Nallbani: Edi Rama humble, Berisha communist. I married young because they said: Take ye tate, or remain empty. "Dancing", the last thing I thought to do in life
Odeta Nishani, discovered passion for piano
Vali Corleone: My testicles from diamonds
Presenter of "SuperSport" channels, Aida Bajraktari pregnant
Kadare away from stress, goes walking by the lake
Ermal Peci "attacks hearts" on screens of "Agon Channel"
The premiere of the film "Women", gathers together personalities from all fields
Enxhi Nasufi: "X Factor", this trampoline of success distracts my emotions
- - - - - - - - - - - 

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Bluetooth" (16 Nentor 2013)

"TOP"-i hedh ne gjyq Saimirin e "Fiks"-it. Padia, 16 milione leke gjobe e te mbylle emisionin
"Kenga Magjike", zbulohet formula e prezantimit. Ardit Gjebrea ne kerkim te nje partnereje qe s'eshte e famshme. Krah tij ne neten finale edhe Ermal Mamaqi me Ervin Bejlerin
Blendi Nallbani: Edi Rama rob zoti, Berisha komunist. U martova i ri se me thonin: Merre o tate, se ngele thate. "Dancing", gjeja e fundit qe mendoja te beja ne jete
Zbulohet pasioni i Odeta Nishanit per pianon
Vali Corleone: Kam testikuj prej diamanti
Prezantuesja e kanaleve "Super port", Aida Bajraktari, shtatzene
Kadare larg stresit, del shetitje nga liqeni
Ermal Peci "godet zemrat" ne ekranin e "Agon Channel"
Premiera e filmit "Femrat", mbledh bashke personalitete nga te gjitha fushat
Enxhi Nasufi: "X Factor", kjo trampoline suksesi cmend emocionet e mia


PANORAMA PLUS Magazine - 16th November 2013

Revista PANORAMA PLUS - 16 Nentor 2013

VIP headlines this week by magazine "Panorama Plus" (16 November 2013)

Olta of BB3, suing the private hospital where she had interventions in her breasts
Rozana Radi : Being a teen mother, here is how I experience it artistically
Samantha Karavella : Why have I choosen to be provocative, music functions like politics, in rotation
Orinda Huta : With Turi we don't make plans, because now we are a single plan
Saima Kodra: If TCH thinks that I've done 16 million leks damage caused by my departure, I am ready to face them in court
Klajdi Selimi facing the Court with former Italian girlfriend
Ingrid reaches maximum clicks thanks to the collaboration with Gjeto Luca
Famous boys that " hide " their partners
Berisha's niece, next to his father in events
Dafina back from America " pink "
Argentina Ramosaj lost in Holland
The Right wing, rally in the rain
Mihrije Braha, a proud mother and happy for her son
Ermal Fejzullahu names his third child Era
Fjolla Morina, ready with hot pictures before launching the video
VIPs in protest
Humorous part of protests, against chemical weapons
Ermal Mamaqi and Ervin Bejleri , next to Gjebrea in "Magic Song"
- - - - - - - - - - - -

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Panorama Plus" (16 Nentor 2013)

Olta e BB3 hedh ne gjyq spitalin privat ku kreu nderhyrje ne gjoks
Rozana Radi: Te jesh nena e nje adoleshenti, ja si e perjetoj artistikisht
Samanta Karavella: Pse zgjedh te jem provokuese, edhe muzika funksionon si politika, me rotacion
Orinda Huta: Me Turin nuk bejme plane, pasi tashme jemi nje plan i vetem
Saimir Kodra: Nese TCH mendon se i kam shkaktuar 16 milione leke dem me ikjen time, jam gati te perballem ne gjyq
Klajdi Selimi perballet ne Gjykate me ish-te dashuren italiane
Ingrid Gjoni arrin maksimumin e klikimeve fale bashkepunimit me Gjeto Lucen
Djemte e famshem qe "fshehin" partneret
Mbesa e Berishes, ne krah te te atit ne evente
Dafina Zeqiri kthehet nga Amerika "pink"
Argjentina Ramosaj humbet ne Holande
Te djathtet, miting ne shi
Mihrije Braha, nje mama krenare dhe e lumtur per djalin
Ermal Fejzullahu pagezon femijen e trete me emrin Era
Fjolla Morina, gati foto te nxehta para daljes se klipit
VIP-at ne proteste
Pjesa humoristike e protestes, kunder armeve kimike
Ermal Mamaqi dhe Ervin Bejleri, ne krah te Gjebrese tek "Kenga Magjike"


Sunday, 10 November 2013

"Te ka lali shpirt", becomes hit even with black people

"Te ka lali shpirt" hit i zezakeve

The most clicked Albanian song "Te ka lali shpirt" by Silva Gunbardhi, which has now reached close to 30 million clicks on Youtube, rather than just crossing geographical boundaries, being sang outside Albania, but it is also breaking all cultural boundaries. Three blacks in this video, cry with tears while singing this popular Albanian song that seems that it has grown deep in their veins. It's about three basketball players of the club "Drita" from Gjilan, Craig Blackmon, Brandon Shingles and Obinna Agomo that apparently are being "Albanianised" pretty well by their stay in Kosovo.

- - - - - - - - - - -

"Te ka lali shpirt", behet hit edhe tek zezaket
Kenga me e klikuar shqiptare "Te ka lali shpirt" e Silva Gunbardhit, qe tani ka arritur afer 30 milion klikime ne Youtube, jo se vetem po then kufijt gjeografik, duke u kenduar jashte Shqiperise, por po then edhe kufijt kulturor. Tre zezake ne kete video, e qajne me lote kete kenge te popullarizuar shqiptare dhe duket sikur u ka hyre thelle ne gjak. Fjala eshte per tre basketbollistet e klubit "Drita" nga Gjilani, Craig Blackmon, Brandon Shingles and Obinna Agomo qe me sa duket po "shqiptarizohen" bukur mire nga qendrimi i tyre ne Kosove.

Lori and her song, makes you forget all your worries

Lori thote "Neve po na rrihet"
If you've been longing for Lori's sweet voice, here she comes with a playful video song entitled "Neve po na rrihet". A song skilfully "cooked" in the studio of the great duo, Armend Rexhepagiqi and Aida Baraku, with visual realization by Albanian company "Max Production", where Lori not only sings and looks nice, she appears playful and like a sweet "grape" amidst a vineyard, surrounded by many good looking friends. This is singer Lori, not lazy to climb a tractor, or shove in hands in the dough or wash garments in the river. In this gloomy weather, this video song will give you positive warm emotions and make you for a moment to forget all  your worries. Enjoy!


- - - - - - - - - - - -

Lori me kenge, ju ben t'i harroni te gjitha hallet!
Nese ju mori malli per zerin e embel te Lorit, ja ku ajo vjen me nje video kenge te re lozonjare me titull "Neve po na rrihet". Nje kenge e gatuar mjeshterisht ne studion e dyshes se forte, Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku, me realizim vizuel nga produksioni shqiptar "Max Production", ku Lori pervec se kendon dhe duket bukur, ajo paraqitet shume qejflike dhe si nje "rrush" ne mes te nje vreshte, e rrethuar me shume qika te mira. Kjo eshte pra kengetarja Lori, qe nuk perton as te hip siper nje traktori, apo t'i fus duart ne brum e te laj petkat ne lum. Ne kete mot te zymte, kjo video kenge do ju jep emocione te ngrohta pozitive dhe do ju bej per nje moment t'i harroni te gjitha hallet. Shijojeni! /Albaflashnews/

PALOMA Magazine - 9th November 2013

Revista PALOMA - 9 Nentor 2013
VIP headlines this week by magazine "Paloma" ( 9 November 2013)

Armina Mevlani: My purpose in " Dancing " to be not only a beautiful girl, but a beloved figure to the public too
Arbana Osmani promotes her cuisine book. No one absent on her celebration!
Hueyda Al Saied, in love, even without a male in her arms. Show girl soon to open an exhibition of paintings
Arilena touches Tuna's "bird"
Gent Zenelaj left "Apartment 2XL " for Agon Channel : Inconvenient moment to talk. All will be made ​​public in the coming weeks !
Vagabond returns with "Vaga Style" : Only death can separate me from her...
Mc Kresha's new relationship becomes public
Ermal Mamaqi , presenter at "Magic Song 2013 "
Xherdan Shaqiri, the sexiest man of the year by the magazine "GQ"
Linda Halimi, a collaboration with Snoop Dog ?
Miss Kosovo rejected by Russia, but accepted by Donald Trump
Albanian boxer Krasniqi in a relationship with Miss Germany
Millions of Adelina in election campaign
By Niko Komani: Being brunette
IN & OUT : Enxhi Nasufi, Ergin Dini, Orgesa Zaimi (IN) ; Manjola Nallbani, Elite 5 in Eurovision, Enzo (OUT)
On Scanner: Ads
Sexy Believers: Shkendije Mujaj, Mimoza Krasniqi, Fjolla Morina, Nora Istrefi, Orgesa Zaimi, Ciljeta Xhilaga, Rike Roci
 - - - - - - - - - - - - - -

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Paloma" (9 Nentor 2013)

Armina Mevlani: Qellim im ne "Dancing" te mos jem vetem vajza e bukur, por nje figure e dashur per publikun
Arbana Osmani promovon librin e kuzhines. Nuk mungon askush ne festen e saj!
Hueyda el Saied, e dashuruar, edhe pa nje mashkull ne krah. Show girl-i se shpejti me nje ekspozite me piktura
Arilena prek zogun e Tunes
Gent Zenelaj le "Apartamentin 2XL" per Agon Channel: Eshte nje moment i papershtatesh per te folur. Gjithcka do te behet publike ne javet ne vijim!
Vagabondi rikthehet me "Vaga Style": Vetem vdekja do me ndaj prej saj...
Zbulohet lidhja e re e Mc Kreshes
Ermal Mamaqi, prezantues te "Kenga Magjike 2013"
Xherdan Shaqiri, mashkulli me seksi i vitit nga revista "GQ"
Linda Halimi, bashkepunim me Snoop Dog?
Miss Kosoven e refuzon Rusia, e do Donald Trump
Boksieri shqiptar Krasniqi ne nje lidhje me Miss Gjermanine
Milionat e Adelines ne fushaten zgjedhore
Nga Niko Komani: Te jesh brune
IN&OUT: Enxhi Nasufi, Ergi Dini, Orgesa Zaimi (IN); Manjola Nallbani, Elita 5 ne Eurovision, Enzo (OUT)
Ne SKANER: Reklamat
Besimtare seksi: Shkendije Mujaj, Mimoza Krasniqi, Fjolla Morina, Nora Istrefi, Orgesa Zaimi, Ciljeta Xhilaga, Rike Roci