Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Sunday, 15 September 2013

Franceska challenges Shkendije with her bottom

Franceska Jace reklamon vithet seksi
Franceska seems has found a success formula in terms of media attention. No doubt, the former protagonist in Big Brother 5, is fully aware of her attractive appearance and this has become her main weapon that she has been recently using successfully. Her photoshoot with photographer Eugene Kurti that she realized few days ago, caused rumble in the media, we have chosen a picture of her where she shows off her super-round bottom, which probably even Shkendija would envy. 
- - - - - - - - - - - - - - -
Franceska sfidon Shkendijen me vithe
Duket sikur edhe Franceska Jace ka gjetur nje formule suksesi sa i perket vemendjes mediatike. Nuk ka dyshim, ish protagonistja e Big Brother 5, eshte e plote vetedijshme per pamjen e saj joshese dhe pikerisht kjo eshte shnderruar ne armen e saj kryesore qe ajo koheve te fundit eshte duke e perdorur me sukses. Fotosesioni i saj me fotografin Juxhin Kurti qe ajo realizoi pak kohe me pare, ka shkaktuar rremuje mediatike dhe ne zgjodhem nje foto te saj ku ajo reklamon vithet super te rrumbullaketa, qe mesiguri edhe Shkendija do ia kishte zili. 

No comments:

Post a Comment