Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Saturday, 16 November 2013

Even Wikipedia writes about love affair between Aferdita and Czech hockey player


It is now official, the beautiful albanian model, Aferdita Dreshaj is in love affair with Czech hockey player, Jakub Kindl. The media report that the relationship began several months ago and first clues began after they often communicated with each other through Twitter network, while Aferdita also posted pictures that hinted a connection between them. Latest photos coming from her social network, remove any doubt, as she appears in public to embrace the hockey player. Czech media are already writing a lot about this affair, where they refer to Aferdita as the former girlfriend of Leonardo Di Caprio, while we were surprised when we saw that the biography of this hockey player in Wikipedia, also referred to this affair between him and the Albanian model.
- - - - - - - - - - - -

Edhe Wikipedia shkruan per aferen e Aferdites me hokeistin cek
Tashme eshte bere zyrtare, modelja e bukur shqiptare, Aferdita Dreshaj, eshte ne nje afere dashurie me hokeistin cek, Jakub Kindl. Mediat raportojne qe kjo lidhje ka disa muaj qe ka filluar dhe dyshimet filluan pasi ata te dy shpesh komunikonin me njeri tjetrin permes rrjetit Twitter, ndersa vet Aferdita poashtu postonte foto qe aludonin ne nje lidhje mes tyre. Fotot e fundit qe vijne nga ajo ne rrjetin social, heqin cdo dyshim, pasi ajo del ne publik e perqafuar me hokeistin. Mediat ceke vecse po shkruajne me te madhe per kete lidhje, ku i referohen Aferdites si ish-e dashura e Leonardo Di Caprios, ndersa u habitem kur pame se biografia e hokeistit cek ne Wikipedia, poashtu referohej ne aferen mes tij dhe modeles shqiptare. /Albaflashnews/


p.s. Ju themi te verteten, jemi pak ne dyshim, pasi mashkulli ne foton poshte majtas, duket zeshkan ndersa hokeisti pak a shume biond. A behet fjale per dy meshkuj te ndryshem? Ne fakt, sa meshkuj ka Aferdita sot?

Argentina Ramosaj, abandons music for fashion?

Argjentina Ramosaj mes botes se muzikes dhe modes

So reports "Panorama Plus" for the singer with the sweet voice, Argjentina Ramosaj, for whom it is being said that she has finally returned to Holland to resume work in the fashion world, where her career even began. If true, then there is no doubt that many will miss her in terms of music, while we hope to see her more often, therefore, this time as a beautiful model.
- - - - - - - - - - -

Argjentina Ramosaj, le muziken per moden?
Keshtu raporton "Panorama Plus" per kengetaren me zerin e embel, Argjentina Ramosaj, per te cilen thuhet se eshte kthyer perfundimisht ne Holande per te rinisur punen ne boten e modes, aty ku edhe filloi karrieren e saj. Po qe e vertete, atehere nuk ka dyshim se do na mungoj shume sa i perket muzikes, ndersa shpresojme ta shohim me shpesh, pra, kesaj radhe si nje modele te bukur.

BLUETOOTH Magazine - 16th November 2013

Revista BLUETOOTH - 16 Nentor 2013

VIP headlines this week by the magazine "Bluetooth" (16 November 2013)

"TOP" is suing Saimir of "Fix". The indictment, a fine of 16 million leks and to close the show
"Magic Song", revealed the formula of presentation. Ardit Gjebrea looking for a partner who is not famous. On his side in the final night, Ermal Mamaqi and Ervin Bejleri
Blendi Nallbani: Edi Rama humble, Berisha communist. I married young because they said: Take ye tate, or remain empty. "Dancing", the last thing I thought to do in life
Odeta Nishani, discovered passion for piano
Vali Corleone: My testicles from diamonds
Presenter of "SuperSport" channels, Aida Bajraktari pregnant
Kadare away from stress, goes walking by the lake
Ermal Peci "attacks hearts" on screens of "Agon Channel"
The premiere of the film "Women", gathers together personalities from all fields
Enxhi Nasufi: "X Factor", this trampoline of success distracts my emotions
- - - - - - - - - - - 

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Bluetooth" (16 Nentor 2013)

"TOP"-i hedh ne gjyq Saimirin e "Fiks"-it. Padia, 16 milione leke gjobe e te mbylle emisionin
"Kenga Magjike", zbulohet formula e prezantimit. Ardit Gjebrea ne kerkim te nje partnereje qe s'eshte e famshme. Krah tij ne neten finale edhe Ermal Mamaqi me Ervin Bejlerin
Blendi Nallbani: Edi Rama rob zoti, Berisha komunist. U martova i ri se me thonin: Merre o tate, se ngele thate. "Dancing", gjeja e fundit qe mendoja te beja ne jete
Zbulohet pasioni i Odeta Nishanit per pianon
Vali Corleone: Kam testikuj prej diamanti
Prezantuesja e kanaleve "Super port", Aida Bajraktari, shtatzene
Kadare larg stresit, del shetitje nga liqeni
Ermal Peci "godet zemrat" ne ekranin e "Agon Channel"
Premiera e filmit "Femrat", mbledh bashke personalitete nga te gjitha fushat
Enxhi Nasufi: "X Factor", kjo trampoline suksesi cmend emocionet e mia


PANORAMA PLUS Magazine - 16th November 2013

Revista PANORAMA PLUS - 16 Nentor 2013

VIP headlines this week by magazine "Panorama Plus" (16 November 2013)

Olta of BB3, suing the private hospital where she had interventions in her breasts
Rozana Radi : Being a teen mother, here is how I experience it artistically
Samantha Karavella : Why have I choosen to be provocative, music functions like politics, in rotation
Orinda Huta : With Turi we don't make plans, because now we are a single plan
Saima Kodra: If TCH thinks that I've done 16 million leks damage caused by my departure, I am ready to face them in court
Klajdi Selimi facing the Court with former Italian girlfriend
Ingrid reaches maximum clicks thanks to the collaboration with Gjeto Luca
Famous boys that " hide " their partners
Berisha's niece, next to his father in events
Dafina back from America " pink "
Argentina Ramosaj lost in Holland
The Right wing, rally in the rain
Mihrije Braha, a proud mother and happy for her son
Ermal Fejzullahu names his third child Era
Fjolla Morina, ready with hot pictures before launching the video
VIPs in protest
Humorous part of protests, against chemical weapons
Ermal Mamaqi and Ervin Bejleri , next to Gjebrea in "Magic Song"
- - - - - - - - - - - -

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Panorama Plus" (16 Nentor 2013)

Olta e BB3 hedh ne gjyq spitalin privat ku kreu nderhyrje ne gjoks
Rozana Radi: Te jesh nena e nje adoleshenti, ja si e perjetoj artistikisht
Samanta Karavella: Pse zgjedh te jem provokuese, edhe muzika funksionon si politika, me rotacion
Orinda Huta: Me Turin nuk bejme plane, pasi tashme jemi nje plan i vetem
Saimir Kodra: Nese TCH mendon se i kam shkaktuar 16 milione leke dem me ikjen time, jam gati te perballem ne gjyq
Klajdi Selimi perballet ne Gjykate me ish-te dashuren italiane
Ingrid Gjoni arrin maksimumin e klikimeve fale bashkepunimit me Gjeto Lucen
Djemte e famshem qe "fshehin" partneret
Mbesa e Berishes, ne krah te te atit ne evente
Dafina Zeqiri kthehet nga Amerika "pink"
Argjentina Ramosaj humbet ne Holande
Te djathtet, miting ne shi
Mihrije Braha, nje mama krenare dhe e lumtur per djalin
Ermal Fejzullahu pagezon femijen e trete me emrin Era
Fjolla Morina, gati foto te nxehta para daljes se klipit
VIP-at ne proteste
Pjesa humoristike e protestes, kunder armeve kimike
Ermal Mamaqi dhe Ervin Bejleri, ne krah te Gjebrese tek "Kenga Magjike"


Sunday, 10 November 2013

"Te ka lali shpirt", becomes hit even with black people

"Te ka lali shpirt" hit i zezakeve

The most clicked Albanian song "Te ka lali shpirt" by Silva Gunbardhi, which has now reached close to 30 million clicks on Youtube, rather than just crossing geographical boundaries, being sang outside Albania, but it is also breaking all cultural boundaries. Three blacks in this video, cry with tears while singing this popular Albanian song that seems that it has grown deep in their veins. It's about three basketball players of the club "Drita" from Gjilan, Craig Blackmon, Brandon Shingles and Obinna Agomo that apparently are being "Albanianised" pretty well by their stay in Kosovo.

- - - - - - - - - - -

"Te ka lali shpirt", behet hit edhe tek zezaket
Kenga me e klikuar shqiptare "Te ka lali shpirt" e Silva Gunbardhit, qe tani ka arritur afer 30 milion klikime ne Youtube, jo se vetem po then kufijt gjeografik, duke u kenduar jashte Shqiperise, por po then edhe kufijt kulturor. Tre zezake ne kete video, e qajne me lote kete kenge te popullarizuar shqiptare dhe duket sikur u ka hyre thelle ne gjak. Fjala eshte per tre basketbollistet e klubit "Drita" nga Gjilani, Craig Blackmon, Brandon Shingles and Obinna Agomo qe me sa duket po "shqiptarizohen" bukur mire nga qendrimi i tyre ne Kosove.

Lori and her song, makes you forget all your worries

Lori thote "Neve po na rrihet"
If you've been longing for Lori's sweet voice, here she comes with a playful video song entitled "Neve po na rrihet". A song skilfully "cooked" in the studio of the great duo, Armend Rexhepagiqi and Aida Baraku, with visual realization by Albanian company "Max Production", where Lori not only sings and looks nice, she appears playful and like a sweet "grape" amidst a vineyard, surrounded by many good looking friends. This is singer Lori, not lazy to climb a tractor, or shove in hands in the dough or wash garments in the river. In this gloomy weather, this video song will give you positive warm emotions and make you for a moment to forget all  your worries. Enjoy!


- - - - - - - - - - - -

Lori me kenge, ju ben t'i harroni te gjitha hallet!
Nese ju mori malli per zerin e embel te Lorit, ja ku ajo vjen me nje video kenge te re lozonjare me titull "Neve po na rrihet". Nje kenge e gatuar mjeshterisht ne studion e dyshes se forte, Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku, me realizim vizuel nga produksioni shqiptar "Max Production", ku Lori pervec se kendon dhe duket bukur, ajo paraqitet shume qejflike dhe si nje "rrush" ne mes te nje vreshte, e rrethuar me shume qika te mira. Kjo eshte pra kengetarja Lori, qe nuk perton as te hip siper nje traktori, apo t'i fus duart ne brum e te laj petkat ne lum. Ne kete mot te zymte, kjo video kenge do ju jep emocione te ngrohta pozitive dhe do ju bej per nje moment t'i harroni te gjitha hallet. Shijojeni! /Albaflashnews/

PALOMA Magazine - 9th November 2013

Revista PALOMA - 9 Nentor 2013
VIP headlines this week by magazine "Paloma" ( 9 November 2013)

Armina Mevlani: My purpose in " Dancing " to be not only a beautiful girl, but a beloved figure to the public too
Arbana Osmani promotes her cuisine book. No one absent on her celebration!
Hueyda Al Saied, in love, even without a male in her arms. Show girl soon to open an exhibition of paintings
Arilena touches Tuna's "bird"
Gent Zenelaj left "Apartment 2XL " for Agon Channel : Inconvenient moment to talk. All will be made ​​public in the coming weeks !
Vagabond returns with "Vaga Style" : Only death can separate me from her...
Mc Kresha's new relationship becomes public
Ermal Mamaqi , presenter at "Magic Song 2013 "
Xherdan Shaqiri, the sexiest man of the year by the magazine "GQ"
Linda Halimi, a collaboration with Snoop Dog ?
Miss Kosovo rejected by Russia, but accepted by Donald Trump
Albanian boxer Krasniqi in a relationship with Miss Germany
Millions of Adelina in election campaign
By Niko Komani: Being brunette
IN & OUT : Enxhi Nasufi, Ergin Dini, Orgesa Zaimi (IN) ; Manjola Nallbani, Elite 5 in Eurovision, Enzo (OUT)
On Scanner: Ads
Sexy Believers: Shkendije Mujaj, Mimoza Krasniqi, Fjolla Morina, Nora Istrefi, Orgesa Zaimi, Ciljeta Xhilaga, Rike Roci
 - - - - - - - - - - - - - -

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Paloma" (9 Nentor 2013)

Armina Mevlani: Qellim im ne "Dancing" te mos jem vetem vajza e bukur, por nje figure e dashur per publikun
Arbana Osmani promovon librin e kuzhines. Nuk mungon askush ne festen e saj!
Hueyda el Saied, e dashuruar, edhe pa nje mashkull ne krah. Show girl-i se shpejti me nje ekspozite me piktura
Arilena prek zogun e Tunes
Gent Zenelaj le "Apartamentin 2XL" per Agon Channel: Eshte nje moment i papershtatesh per te folur. Gjithcka do te behet publike ne javet ne vijim!
Vagabondi rikthehet me "Vaga Style": Vetem vdekja do me ndaj prej saj...
Zbulohet lidhja e re e Mc Kreshes
Ermal Mamaqi, prezantues te "Kenga Magjike 2013"
Xherdan Shaqiri, mashkulli me seksi i vitit nga revista "GQ"
Linda Halimi, bashkepunim me Snoop Dog?
Miss Kosoven e refuzon Rusia, e do Donald Trump
Boksieri shqiptar Krasniqi ne nje lidhje me Miss Gjermanine
Milionat e Adelines ne fushaten zgjedhore
Nga Niko Komani: Te jesh brune
IN&OUT: Enxhi Nasufi, Ergi Dini, Orgesa Zaimi (IN); Manjola Nallbani, Elita 5 ne Eurovision, Enzo (OUT)
Ne SKANER: Reklamat
Besimtare seksi: Shkendije Mujaj, Mimoza Krasniqi, Fjolla Morina, Nora Istrefi, Orgesa Zaimi, Ciljeta Xhilaga, Rike Roci

PANORAMA PLUS Magazine - 9th November 2013

Revista PANORAMA PLUS - 9 Nentor 2013

VIP headlines this week by magazine "Panorama Plus" ( 9 November 2013)

Bleona Qereti publishes sexy video in the shower
Rike Roci in "Dancing" : I miss my darling
Gentian Zenelaj from "Apartment 2XL" joins Saimir Kodra in the new program
Angela Martini provocative in the arms of the Mercedes boss in New York
Berisha's niece protesting for chemical weapons, Shkelzen in Venice with his children
Lyrical Son goes to his girlfriend in America
Spartak Ngjela not only party life with Arnida
Arbana Osmani, now famous as chef
Gunbardhi Silva, after engagement with Dafi, wedding ceremony plans with horses
Rita Ora awarded singer of the year in Britain
Erand Sojli: My absence at "Portokalli " for family reasons, to return the coming Sunday
Blerim Destani, passion for cigars passes on to business
Vulaj Gjyste: I auctioned  my "D & G" dress to help children
Dj Blunt promotes duet song , without the presence of Dafina
Leonora Jakupi: Once I was sensitive, now I don't want to know
Kosovar Edona Gjinaj, competing for Swiss Eurovision
Mark Marku after excellence in Croatia, ready for "Magic Song"
Miss Kosovo fails in Russia, but wins contract with "Trump Model"
Prime Minister Rama and minister Tahiri, meetings with people in SP
Luiza Xhuvani and Ndricim Xhepa in two separate times
Stress: This time will burn it with Fjolla Morina, here is why she chose me
Eva Idrizllari in Court, seeking divorce from husband three years younger
- - - - - - - - - - - - - -

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Panorama Plus" (9 Nentor 2013)

Bleona Qereti publikon videon seksi ne dush
Rike Roci ne "Dancing": Vuaj mungesen e te dashurit
Gentian Zenelaj nga "Apartamenti 2XL" bashkohet me Saimir Kodren ne programin e ri
Angela Martini provokuese ne krahet e bosit te Mercedesit ne New York
Mbesa e Berishes protestion per armet kimike, Shkelzeni ne Venecia me femijet e tij
Lyrical Son shkon tek e dashura ne Amerike
Spartak Ngjela, jo vetem jete partie me Arniden
Arbana Osmani, tani e famshme edhe si kuzhinier
Silva Gunbardhi, pas fejeses me Dafin planifikon ceremoni dasme me kale
Rita Ora shpallet kengetarja e vitit ne Britani
Erand Sojli: Mungesa ime ne "Portokalli" per arsye familjare, rikthehem te dielen qe vjen
Blerim Destani, pasionin per purot e kalon ne biznes
Gjyste Vulaj: Do nxjerr ne ankand fustanin "D&G" per te ndihmuar femijet
Dj Blunt promovon kenge duet, pa pranine e Dafines
Leonora Jakupi: Dikur isha e ndjeshme, tani s'dua t'ia di
Kosovarja Edona Gjinaj, ne gare per Eurosong-un e Zvicres
Mark Marku pas shkelqimit ne Kroaci, gati per "Kenga Magjike"
Miss Kosova deshton ne Rusi, por fiton kontrate me "Trump Model"
Kryeministri Rama dhe ministri Tahiri, takime me popullin ne PS
Luiza Xhuvani dhe Ndricim Xhepa ne dy kohe
Stresi: Kete here do e djeg me Fjolla Morinen, ja pse ajo me zgjodhi mua
Eva Idrizllari ne Gjykate, kerkon divorcin nga bashkeshorti tri vite me i ri