Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Sunday, 17 November 2013

House roof or red and black flag

Kulm shtepie si flamuri shqiptar kuq e zi

Somewhere in Albanian land, there is a house with a red and black rooftop. The albanian in this photo, proudly presents his very special house roof, which looks like a red and black Albanian flag. In this case, the red roof tiles have combined very nicely with the two-headed eagle, which appears to be skilfully painted. This picture is in circulation in social networks and unfortunately, we don't know the exact location of this house with a special and very patriotic roof.
- - - - - - - - - -

Kulm shtepie apo flamur kuq e zi
Diku ne shqiptari, eshte nje shtepi, qe ka kulmin kuq e zi. Shqiptari ne foto, me mburrje reklamon catine e vecante te shtepise se tij, qe duket si nje flamur shqiptar kuq e zi. Ne kete rast, qeremidet e kuqe jane pershtatur shume bukur me shqiponjen dy krereshe, qe duket te jete realizuar mjeshterisht. Kjo foto eshte ne qarkullim neper rrjetet sociale dhe fatkeqesisht, nuk dime saktesisht vendndodhjen e kesaj shtepie me kulm te vecante dhe shume patriotik.


p.s. Nje informate e ardhur tregon se kjo shtepi gjindet ne Skenderaj te Kosoves me pronar Fitim Krasniqin dhe eshte realizuar me rastin e 100-vjetorit te Pavaresise. Bravo!

1 comment:

  1. Kjo foto eshte e imja Fitim Krasniqi e cila u realizua per 100 vjeorin e shqiperis ne SKENDERAJ KOSOV ne zemer te DRENICES

    ReplyDelete