Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Monday, 30 September 2013

PANORAMA PLUS Magazine - 28th September 2013

Revista "PANORAMA PLUS" - 28 Shtator 2013
Headlines of this week by the magazine "Panorama Plus" (28 September 2013):

 • Eni Vasili returns on screen with "News 24" to heated political debate
 • Ardit Gjebrea accident during tests, broke two ribs
 • Saimir Kodra, the dilemma for leaving from "Fiks Fare": I have an attractive offer!
 • Prince Leka and Elijah, in a stylish royal ambience
 • Ajola Xoxa, before sin
 • Dafina back with sexy images, in the arms of a Mister
 • With Mrs.Majlinda Bregu family, it seems that shopping is done by husband
 • Sinan Hoxha, friendship with Vigan and Edber of the "Big Brother"
 • Bledi Strakosha, facebook conversation led to job losing
 • Aurela Gace, wedding for fans only: the most beautiful dress for this night
 • Beach shots "infect" Enver Petrovci, proud of his physique
 • Alida Duka returns to music after a year break
 • Era Istrefi brings the first clip with clothing of her sister , Nora
 • DWS, the men's VIP race joined by Arben Derhemi and Kastro Zizo
 • Ciljeta and Ulpijana how different without make-up!
 • Arjon Mucha: Why I left "The Albanian Sunday." After the "Big Brother", going into the second TV challenge, that of dance
 • Rexhepagiq and Mumajesi perjurers, after initial grievances, return  to "Magic Song"
 • "War" for concerts; Getoari and Tuna beat Flori and Elvana
 • Miss Malesia, Irena Dedivanaj, available to Nishani in the U.S.
 • Redon Makashi: When your fan turns into closest colleague
 • UET, VIP party with students and those with prominence
 • Dies emblematic figure of the series "Ezel", uncle Ramiz
 • Ledina Celo tempted by husband's sports, starts training in the kikboks
 • Three friends, Jamie, Arbana and Ledioni, co-presenters at "The Sun"

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Titujt kryesore te kesaj jave nga Revista "Panorama Plus" (28 Shtator 2013):

 • Eni Vasili, rikthehet ne ekran te "News 24" per debatin e nxehte politik
 • Ardit Gjebrea, aksidentohet gjate provave, thyen dy brinje
 • Saimir Kodra, ne dileme per largimin nga "Fiks Fare": Kam nje oferte joshese!
 • Princi Leka dhe Elia, shik ne nje ambient mbreterish
 • Ajola Xoxa, para mekatit
 • Dafina Zeqiri rikthehet me imazhe seksi, ne krahet e nje misteri
 • Ne familjen e Majlinda Bregut, duket se pazarin e ben burri
 • Sinan Hoxha, miqesi me Viganin dhe Edberin e "Big Brother"
 • Bledi Strakosha, nje bisede facebook-u i kushton largimin nga puna
 • Aurela Gace, dasme vetem per fansat: Fustanin me te bukur per kete nate
 • Pozat ne plazh "infektojne" edhe Enver Petrovcin, krenohet me fizikun e tij
 • Alida Duka rikthehet ne muzike pas nje viti pauze
 • Era Istrefi realizon klipin e pare me rrobat e motres, Nores
 • DWS, gares se meshkujve VIP i shtohen Arben Derhemi dhe Kastro Zizo
 • Ciljeta dhe Ulpiana, sa ndryshe pa make-up!
 • Arjon Muca: Pse e lashe "Te Dielen Shqiptare". Pas "Big Brother", futem ne sfiden e dyte televizive, ate te kercimit
 • Mumajesi dhe Rexhepagiq shkelin betimin, pas hatermbetjeve rikthehen te "Kenga Magjike"
 • "Lufta" per koncerte; Getoari dhe Tuna mundin Florin dhe Elvanen
 • Miss Malesia, Irena Dedivanaj, ne dispozicion te Nishanit ne SHBA
 • Redon Makashi: Kur fansi yt kthehet ne kolegun me te afert
 • UET, party me studentet VIP dhe ata me te spikaturit
 • Nderron jete figura emblematike e serialit "Ezel", daje Ramizi
 • Ledina Celo joshet nga sporti i burrit, nis stervitjen ne kikboks
 • Tre miqte, Xhemi, Arbana dhe Ledioni, bashke prezantues tek "E Diell"


No comments:

Post a Comment