Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Monday, 7 October 2013

Maksi and the quips of an attractive journalist towards VIPs in "Zhurma Show"

Maksim Gjokaj, prezantuesi qe thumboi Vipat e ZHSHA
Same as last year, on the red carpet at Zhurma Show Awards 2013 the host has been the known journalist Maxim Gjokaj who was not only greeting the guest artists for the appearance but also quipping. Silva was teased for finding love with Duffy, Gjysta about dress and appearance by her husband and many other news that were subsequently commented. Maksi, as all know him, is one of the most attractive reporters when referring to the VIP interviews that he conducts, and at the same time is one of the presenters and journalists who is greatly liked by albanian artists. We just did not get quite for what did he tease the star of the evening, beautiful singer Leonora Jakupi, with whom he has posed together in a picture, making many men "jealous".
- - - - - - - - - - - - -

Maksi dhe thumbat e nje gazetari atraktiv ndaj Vipave ne "Zhurma Show"

Edhe kete vit ne tapetin e kuq ne Zhurma Show Awards 2013 ka qene gazetari i njohur Maksim Gjokaj ku jo vetem ka pergezuar artistet e ftuar per dukjen por ai aty ka thumbuar. Silven e ka ngacmuar per gjetjen e te dashurit Dafin, Gjysten per veshjen dhe dukjen e saj nga ana e bashkeshortit e shume lajme te tjera qe me pas jane komentuar. Maksi sic e njohin te gjithe shquhet si nje nga gazetaret me atraktiv kur i referohet intervistave me VIP qe ai ben, njekohesisht eshte nje nga prezantuesit dhe gazetaret qe artistet shqiptare e duan shume. Nuk e morem vesh mire se per cfare ngacmoi yllin e kesaj mbremjeje, kengetaren bukuroshe Leonora Jakupi, me te cilen ai ka pozuar se bashku me nje foto duke bere shume meshkuj "xheloz".

No comments:

Post a Comment