Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Tuesday, 18 February 2014

Nezir Islami, considered dead, found alive after 50 years on Facebook


Family Islami, thanks to Facebook and internet technology today, found Nezir Islami, a family member who was considered missing or dead for at least 50 years. He left his village Kacibeg in Kosovo, at age 17, said his two sisters, Akile and Sela, who at that time were one 15 and the other 13 years old. For four years he had been living in Slovenia and then after that all of his tracks were lost. But thanks to the internet, his nephew Mehdi Islami, found him on Facebook, safe and sound, after 50 years. Neziri, who now lives in France, has already forgotten the Albanian language and communication with the nephew is done in French and English. Neziri is expected to return to Kosovo for a visit, where the family is preparing a big party, while he himself, has not yet explained the reasons for his 50 years absence. For more, follow below the tv report by KTV:
- - - - - - - - - - - - - - - -

Nezir Islami, njeriu qe u ringjall pas 50 vitesh ne Facebook
Familja Islami, ia sheh hajrin Facebook-ut dhe teknologjise se internetit sot, pasi permes tij, gjejne anetarin e familjes, Nezir Islamin, qe konsiderohej i humbur ose i vdekur qe me se 50 vjet. Ai ishte larguar nga fshati i tij Kacibeg ne Kosove, ne moshen 17 vjecare, kane treguar dy motrat e tij, Akile dhe Sela, qe atekohe ishin njera 15 e tjetra 13 vjec. Per kater vite ai kishte jetuar ne Slloveni dhe me pas i kishte humbur gjurma. Por fale internetit, nipi i tij Mehdi Islami, e kishte gjetur ate ne Facebook, gjalle e shendosh, pas 50 vitesh. Neziri, qe tani jeton ne France, tashme kishte harruar gjuhen shqipe dhe komunikimi me te nga nipi eshte bere ne gjuhen frenge dhe angleze. Pritet qe Neziri te kthehet ne Kosove per vizite, ku familja eshte duke pergaditur nje aheng te madh, ndersa vet ai, ende nuk ka shpjeguar arsyet e zhdukjes se tij per me se 50 vjet. Ndiqni me poshte reportazhen nga televizioni KTV

No comments:

Post a Comment