Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Sunday, 16 February 2014

BLUETOOTH Magazine - 15 February 2014

Revista BLUETOOTH - 15 Shkurt 2014

VIP headlines this week by magazine "Bluetooth" (15 February 2014)

Minister Erion Veliaj made his mind up, on July 5 wedding with Ajola Xoxa in Gjirokastra
Interview: Besa Kokedhima, the singer of hits. Gains in music, not enough to justify the hard work . Love is fantastic
Genta Ismajli: 14 February at work  here's what I woul not cancel for love. The bombastic artist's story: A book for the 10th career anniversary
Politicians who worship animals
Orinda Huta: I'm returning to music full time
Klodiana Shala, a champion in the service
Tuna to Cozman: You give meaning to my eros
Luana, Rita, Soni and Olta posting photos alone
Gjebrea: My Valentine Day is in September
Angjelina Haderxhonaj and Fatmir Hysenbelliu, the firmato couple of showbiz
Bigu and Vesa, special dedications
Alban Skenderaj and Miriam Cani - Kiss of love
Armina Mevlani, takes bath with petals surprise
Congratulates to Jonida Maliqi "house men", husband Gent and son Dan
Shpat Kasapi, competitor or presenter of " Nights of Videos"?
- - - - - - - - - - - - - -

Titujt kryesore VIP te kesaj jave nga Revista "Bluetooth" (15 Shkurt 2014)

Ministri Erion Veliaj e ndan mendjen, me 5 korrik dasma me Ajola Xoxen ne Gjirokaster
Intervista; Besa Kokedhima, kengetarja e hiteve. Fitimet ne muzike, jo sa per te justifikuar punen e veshtire. Dashuria eshte fantastike
Genta Ismajli: 14 shkurti ne pune, ja cfare s'do anuloja per te dashurin. Rrefimi i artistes bombastike: Nje liber per 10-vjetorin e karrieres
Politikanet qe adhurojne kafshet
Orinda Huta: Rikthehem ne muzike me kohe te plote
Klodiana Shala, nje kampione ne sherbim
Tuna - Cozmanit: I jep kuptim erosit tim
Luana, Rita, Soni dhe Olta postojne foto vetem
Gjebrea: Diten e dashurise e kam ne shtator
Anxhelina Hadergjonaj dhe Fatmir Hysenbelliu, cifti firmato i showbiz-it
Bigu dhe Vesa, dedikime speciale
Alban Skenderaj dhe Miriam Cani - Puthja e dashurise
Armina Mevlani, merr vaske me petale surprize
Jonida Maliqin e urojne "burrat e shtepise", bashkeshorti Gent dhe i biri Dan
Shpat Kasapi, konkurrent apo prezantues i "Neteve te Klipit"?


No comments:

Post a Comment