Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Monday, 28 July 2014

PANORAMA PLUS Magazine - 26th July 2014

Revista PANORAMA PLUS - 26 Korrik 2014

VIP headlines of the week by magazine "Panorama Plus" (26 July 2014) 

Franceska Jace, revealed new boyfriend 
Zaho of Rama and Linda born, the 153-th with this name since 1907 
Dj Blunt: Sisters Vjollca, how they attracted me to a new collaboration 
Luzja and Clinton are still together, photos from vacation 
Stresi: I make love like in Hollywood, I keep women in the air 
After the car, Aferdita and Jakub luxury vacation in Las Vegas. Czech millionaire head to heels in love with Albanian Beauty 
Arditi of BB: Julie? I'm too busy to deal with petty things 
Samanta Karavella as girl who seduces partner of someone else: In real life I don't do it ... 
Rezarta, after photographing the whole world, brings a shot of herself with Hera 
Genta Ismajli: In autumn I bring my project of the decade 
Ronela Hayati: I'm single, my attention to school and singing 
"Miss Kosovo" (Morena Taraku) in an accident, accuses the media there for lack of sensitivity
Valbona Selimllari extends hair to look younger
Noizy and Ledri Vulaj forget hostility, sing together in Ulcinj 
Bertina of BB very sexy, but still single 
Marin from "Portokolli" in love, weighs his wife 
Famous rocker (Flame Krelani), burns fire with her ​​body 
Big Mama becomes a bride 
Nick Xhelilaj takes appearance of a traditional Turk, new telenovela ready in autumn 
BB5 winner, Arber Zeka, in relationship with a sexy singer
Here is why our deputies grow fat bellies
- - - - - - - - - -


Titujt VIP te javes nga Revista "Panorama Plus" (26 Korrik 2014)

Franceska Jace, zbulohet i dashuri i ri
Lind Zaho i Rames e Lindes, i 153-ti me kete emer qe nga 1907
Dj Blunt: Motrat Vjollca, si me joshen per bashkepunimin e ri
Luzja dhe Klintoni jane ende bashke, fotot nga pushimet
Stresi: Bej dashuri si ne Hollywood, i mbaj femrat ne ajer
Pas makines, Aferdita dhe Jakub kalojne pushime luksoze ne Las Vegas. Milioneri cek i dashuruar koke e kembe me bukuroshen shqiptare
Arditi i BB: Xhuli? Jam shume i zene per t'u marre me gjera te vogla
Samanta Karavella si vajza qe josh partnerin e tjetres: Ne jete nuk e bej...
Rezarta, mbasi fotografoi gjithe dynjane, sjell nje poze te saj me Heren
Genta Ismajli: Ne vjeshte sjell projektin tim te dekades
Ronela Hajati: Jam single, vemendja ime te shkolla dhe kenga
Aksidentohet "Miss Kosova" (Morena Taraku), akuzon mediat atje per mungese ndjeshmerie
Valbona Selimllari zgjat floket per t'u dukur ma e re
Ledri Vulaj dhe Noizy harrojne armiqesite, kendojne bashke ne Ulqin
Bertina e BB shume seksi, por ende single
Marini i "Portokalli"-se i dashuruar, e peshon gruan e tij
Rrokerja e famshme (Flaka Krelani), nxjerr flake me trupin e saj
Big Mama behet nuse
Nik Xhelilaj merr pamjen e turkut tradicional, gati telenovela e re ne vjeshte
Fituesi i BB5, Arber Zeka, lidhet me nje kengetare seksi
Ja pse vene bark deputetet tane


No comments:

Post a Comment