Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Monday, 23 September 2013

PALOMA Magazine - 21 September 2013

Revista PALOMA - 21 Shtator 2013

This week's headlines by PALOMA magazine (21 September 2013)

Ersela Kurti, the representative of Albania in the "Miss World": Developed countries held hater
 Emotions of the last days before the final in the "Miss World"
Vesa Luma sings to lesbian love.
Eriselda Levanaj: My story of love with Ermal Merdani. How it began and developed feelings of attorney from Fier with former BB resident
Miriam Cani and Armina Mevlani, the couple will present "Dancing With The Stars"
Arbana, "Big Brother" takes a year break!
Lisa Kujofsa leaves "2XL apartment" instead of her Jenny Hallulli of the "Portokalli"
Ertila Koka: Don Zhuan man intrigue me, but I stay away ...
Ervin Gonxhi and Iljard Shaba have brought the summer hit "Espace Profond": In our music there is no place for words!
"Le iene" comes to Albania with Qetėsori, Roza Lati and Romina Ruda
Arbana Osmani: Book profits will go to children stuck in feuds
Erza Misini, Albanian actress who touched European theater stages
Sabina Dana, in love and happy, 7 months now
Bledi Strakosha or Blendi Salaj next to Anila Cela?
Boutique "Luisa Spagnoli" gathers the most important women of arts and politics
Rita Ora will marry?
Should artists be deterred by singer Era Istrefi?
By Niko Koman: Trends autumn winter 2013 - 2014
IN & OUT: Aurela Gaca wedding invitations, Dafina, Trio Arbana-Ledion-Jamie (IN); Kejdi Mehmetaj, Arta Bajrami, Franceska Jace (OUT)
On Scanner: Tourism in the "Opinion"
Diet "Dukan" miracle of Albanian characters lines: Ilir Meta, Maya Aliçkaj, Adi Hila, Jonida Maliqi, Artur Muca
- - - - - - - - - -


Titujt kryesore te kesaj jave nga Revista PALOMA (21 Shtator 2013)

Ersela Kurti, perfaqesuesja e Shqiperise ne "Miss World": Vendet e zhvilluara mbahen me hater
Vesa Luma i kendon dashurise lesbike. Emocionet e diteve te fundit para finales ne "Miss World"
Eriselda Levanaj: Historia ime e dashurise me Ermal Merdanin. Si linden dhe si po zhvillohen ndjenjat e avokates nga Fieri me ish-konkurrentin e BB
Miriam Cani dhe Armina Mevlani, cifti qe do te prezantoje "Dancing With The Stars"
Arbana, "Big Brother Albania" merr nje vit pushim!
Lisa Kujofsa largohet nga "Apartamenti 2XL", ne vend te saj Xheni Hallulli e "Portokalli"-se
Ertila Koka: Don Zhuanet me intrigojne, por u qendroj larg...
Ervin Gonxhi dhe Iljard Shaba kane sjelle hitin e veres "Espace profonde": Ne muziken tone s'ka vend per fjale!
"Le Iene" vjen ne Shqiperi me Qetesorin, Roza Latin dhe Romina Ruden
Arbana Osmani: Fitimet e librit do te shkojne per femijet e ngujuar prej gjakmarrjes
Erza Misini, aktorja shqiptare prek skenat e teatrit europian
Sabina Dana, e dashuruar dhe e lumtur prej 7 muajsh
Bledi Strakosha apo Blendi Salaj ne krah te Anila Celes?
Butiku "Luisa Spagnoli" mbledh femrat me te rendesishme te artit dhe politikes
Rita Ora do te martohet?
Duhet te tremben kengetaret nga Era Istrefi?
Nga Niko Komani: Tendencat vjeshte dimer 2013 - 2014
IN&OUT: Ftesa e Dasmes se Aurela Gaces, Dafina Zeqiri, trio Arbana-Ledioni-Xhemi (IN); Kejdi Mehmetaj, Arta Bajrami, Franceska Jace (OUT)
Ne SKANER: Turizmi ne "Opinion"
Dieta "Dukan", mrekullia e linjave te personazheve shqiptare: Ilir Meta, Maya Alickaj, Adi Hila, Jonida Maliqi, Artur Muca

No comments:

Post a Comment