Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Sunday, 8 June 2014

PANORAMA PLUS Magazine - 7th June 2014

Revista PANORAMA PLUS - 7 Qershor 2014

VIP headlines of the week by Magazine "Panorama Plus" (7 June 2014)

Elvana: Flori, dear man even outside music
Nevila Omeri: I save virginity as sacred, its worth more than 100 million
Julie and Arditi: cohabitation, the next plan, but marriage too
Dr.Flori changes his mind after disappointment for the Left, song for Tahiri's cops
Jona: Nevila won the prize very easy, she did nothing to deserve it
Meridian touches Valeri provocatively
Ledri & Dafina back in the arms of one another
Vangjush Dako and Rama? Better to sit in a cafe
Resurfaced Ina Rama
Rama something is "hatching" behind Meta's back
Prime Minister as kidney amidst fat
And Dash Shehi what's about with Rama?
Ciljeta replies to Rama: Proud that I sang for NATO
LGBT's Karaj Jenny shows her sensual side
Ledion Lico: I prefer strange songs in "Top Fest"
Nora Istrefi: A part of our intimate relationship shared with fans
"Netet e Klipit Shqiptar" Leonora triumphs with "Cika e kojshise"
Ervin BB4's girlfriend, in a sexual scandal with Prince Harry
Sting comes out with girlfriend
Enca Haxhia shows off her graces
- - - - - - - - - - - - - -


Titujt VIP te javes ne Revisten "Panorama Plus" (7 Qershor 2014)


Elvana: Flori, njeri i shtrenjte edhe jashte muzikes
Nevila Omeri: Virgjerine e ruaj si te shenjte, vlen me shume se 100 milione
Xhuli dhe Arditi: Bashkejetesa, plani i radhes, por edhe martesa
Dr.Flori nderron mendje, pas zhgenjimit per te majten, kenge per policet e Tahirit
Jona: Nevila e fitoi shume lehte cmimin, ajo s'beri asgje per ta merituar ate
Meridiani prek ne menyre provokuese Valerin
Ledri & Dafina rikthehen ne krahet e njeri-tjetrit
Vangjush Dako dhe Rama? Me mire te ulur ne nje kafe
Rishfaqet Ina Rama
Rama dicka po "kurdis" mbrapa shpines se Metes
Kryeministri si veshka ne mes te dhjamit
Po Dash Shehi c'ne me Ramen?
Ciljeta i pergjigjet Rames: Krenare qe kam kenduar per hyrjen ne NATO
Xheni Karaj e LGBT tregon anen e saj sensuale
Ledion Lico: Preferoj kenget e cuditshme ne "Top Fest"
Nora Istrefi: Nje pjese intime te lidhjes sone e ndame me fansat
"Netet e Klipit Shqiptar", Leonora triumfon me "Cika e kojshise"
E dashura e Ervinit te BB4, ne nje skandal seksual me princin Harry
Stine del hapur me te dashuren
Enca Haxhia tregon hiret

No comments:

Post a Comment