Welcome to Alba Flash News! The idea of this blog is to comment on relevant and interesting celebrity news & events, fun & entertainment, unique stories and more, in a concise and simple format without gimmicks. We bring you the latest news titles on albanian gossip and showbiz in a flash style. The blog supports english and albanian language. Enjoy!

Tuesday, 13 May 2014

Singer Ganja alongside Maksi as presenter in "Celesi Muzikor 8"...

Ganja dhe Maxi, bashkeprezantues ne "Celesi Muzikor 8"

An event like no other time with guests and above all with a super setup is already in the last details to come in the evening of 15 May. It is about the festival 'Celesi Muzikor 8' , where during the day of Monday, 3 days before the big final, the organizers have brought great detail from the presenters to the finalists of this night. Below you can read all surprises and details of this event .
The final night of the Festival ' Celesi Muzikor 8', to be held on May 15, 2014 , at the National Theatre of Gjilan, in live broadcast by ZICO TV.
From 19:00h begins the red carpet parade, and festival starts from 20:00h.
The hosts of the festival are singer Ganimete Abazi GANJA and presenter Maxim Gjokaj.
The festival this year is supported by the Municipality of Gjilan and Decan.
Songs proclaimed the winner of two main awards: Grand Prix PopFolk and Grand Prix Modern, will also win a music video by two video productions from Kosovo, ASHA and IMAGINE.
The Junior category is back this year.
Scroll further down for list of finalists.
- - - - - - - - - - - - - - -

Këngëtarja Ganja prezanton përkrah Maksit ‘Celësin Muzikor 8’, ja finalistët
Një event si asnjë herë tjetër me të ftuar dhe mbi të gjitha me një super organizim tashmë është në detajet e fundit për të ardhur në mbrëmjen e 15 Majit. Fjala është për festivalin ‘Celësi Muzikor 8’, ku gjatë ditës së hënë 3 ditë para finales së madhe organizatorët kanë sjellë detaje që nga prezantuesit e deri te finalistët e kësaj nate. Më poshtë vijnë të gjithë suprizat dhe hollësitë për këtë event.
Nata finale e Festivalit 'ÇELËSI MUZIKOR 8', mbahet me 15 Maj 2014, në sallën e Teatrit Kombëtar të Gjilanit, në transmetim të drejtëpërdrejt në ZICO TV HD.
Nga ora 19:00 fillon parakalimi në Tepihun e Kuq, kurse festivali fillon nga ora 20:00.
Nikoqirë janë këngëtarja Ganimete Abazi GANJA dhe prezantuesi Maksim Gjokaj.
Ky festival këtë vit mbështetet nga Komuna e Gjilanit dhe Komuna e Deçanit.
Këngët të cilat shpallen fituese të dy Çmimeve Kryesore: Çmimi i Madh PopFolk dhe Çmimi i Madh Moderne, fitojnë nga një videoklip nga dy produksionet kosovare ASHA dhe IMAGINE.
Këtë vit rikthehet prapë edhe kategoria për Junior
Finalistët janë këta: 

Roni Morina - Gënjeshtra
Tex: Jorgo Papingji, Muz & Ork: Beni Baksi

Alban Markaj - Dy dashuri
Tex, Muz & Ork: Alban Markaj

Albana Mesuli & Ardit Bexheti - Je pikë në zemër
Tex: Avni Qahili, Muz: Naim Qukiqi, Ork: Eroll Dogani

Ecco ft. Dossi - Veç 1 jetë
Tex: Ecoo, Muz: Dossi, Ork: XXL Studio

Ertila Koka - Sa me ke munguar
Tex: Armand Trebicka Muz & Ork: Valter Beqo

Gentian Ramosaj - Ishte simpati
Tex: Gentian Ramosaj, Muz: TonniBeatz, Ork: Nushi Music

Hysni Alushi - Lozonjare
Tex: Armand Trebicka, Muz & Ork: Kujtim Balili

Lyric Master - Alone
Tex, Muz & Ork: Lyric Master

Mira Janji - Pa ty
Tex: Rozana Radi, Muz: Gramoz Kozeli, Ork: De Vox

Nazmije Dushullovci - Zemra ime shumë po vuan
Tex: Nazmije Dushullovci, Muz: Arsim Bunjaku, Ork: Istref Krasniqi

Shkumbin Miftari - Vetëm ti
Tex: Muz & Ork: Shkumbin Nebihu

Valon Buquku - Ike, ike
Tex: Fitore Berisha Muz & Ork: Beni Baksi

Zana Paloja - Ma ke marrë zemrën me hile
Tex: Bekim Bislimi, Muz & Ork: Fatos Canolli

No comments:

Post a Comment